A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 CS: 2'yi indirdim ama girnce bunu diyor. Dosyaların bütünlüğünü doğruluyorum yine bir şey değişmiyor. Çözüm nedir?
CS: 2'yi indirdim ama girnce bunu diyor. Dosyaların bütünlüğünü doğruluyorum yine bir şey değişmiyor. Çözüm nedir?
Çözüm Metin Eren Türkmen 7 Ekim 2023 Metin Eren Türkmen dedi: Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. learn.microsoft.com Bunu kurup tekrar girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu deneyebilir misiniz?
Metin Eren Türkmen dedi: Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. learn.microsoft.com Bunu kurup tekrar girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu deneyebilir misiniz?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 7 Ekim 2023 #2 Metin Eren Türkmen dedi: Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. learn.microsoft.com Bunu kurup tekrar girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Metin Eren Türkmen dedi: Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. learn.microsoft.com Bunu kurup tekrar girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu deneyebilir misiniz?
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Bunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Deneyip size haber vereceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Bunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Deneyip size haber vereceğim.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 8 Ekim 2023 #4 Ali41H dedi: Tamamdır. Deneyip size haber vereceğim. Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü? Artı 0 Eksi
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... İnternetim biraz fazla kötü de nedense 5KB ile indiriliyor. İndirildiği gibi haber vereceğim. Çok teşekkürler. Metin Eren Türkmen dedi: Çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Abi Allah senden razı olsun. Çözüldü vallahi. Ama cevap vermiyor hatası veriyor. Ben onu araştırıp çözeceğim. Son düzenleme: 8 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... İnternetim biraz fazla kötü de nedense 5KB ile indiriliyor. İndirildiği gibi haber vereceğim. Çok teşekkürler. Metin Eren Türkmen dedi: Çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Abi Allah senden razı olsun. Çözüldü vallahi. Ama cevap vermiyor hatası veriyor. Ben onu araştırıp çözeceğim.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 8 Ekim 2023 #6 Ali41H dedi: Abi Allah senden razı olsun. Çözüldü vallahi. Ama cevap vermiyor hatası veriyor. Ben onu araştırıp çözeceğim. Genişletmek için tıkla... O hata için de hata resmi ve sistem bilgilerinizle konu açın isterseniz, yardımcı olmaya çalışayım olamazsam da bilen birisi çıkar belki. Artı 0 Eksi
Ali41H dedi: Abi Allah senden razı olsun. Çözüldü vallahi. Ama cevap vermiyor hatası veriyor. Ben onu araştırıp çözeceğim. Genişletmek için tıkla... O hata için de hata resmi ve sistem bilgilerinizle konu açın isterseniz, yardımcı olmaya çalışayım olamazsam da bilen birisi çıkar belki.
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #7 Metin Eren Türkmen dedi: O hata için de hata resmi ve sistem bilgilerinizle konu açın isterseniz, yardımcı olmaya çalışayım olamazsam da bilen birisi çıkar belki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: O hata için de hata resmi ve sistem bilgilerinizle konu açın isterseniz, yardımcı olmaya çalışayım olamazsam da bilen birisi çıkar belki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
DaSpec Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #8 Metin Eren Türkmen dedi: Bunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangisini indireceğim? Artı 0 Eksi
Tuğrul Talha Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #9 Metin Eren Türkmen dedi: Bunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu ne işe yarıyor sabah sildiğim için aynı hatayı veriyordu. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Bunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu ne işe yarıyor sabah sildiğim için aynı hatayı veriyordu.
Ali41HH Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #10 DaSpec dedi: Hangisini indireceğim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız 32 bit ise x86 yok 64 bit ise x64 dü indirin(üçüncü olan) Artı 0 Eksi
DaSpec dedi: Hangisini indireceğim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız 32 bit ise x86 yok 64 bit ise x64 dü indirin(üçüncü olan)