Sistem:
16 GB RAM.
i5-4590 3.30 GHz.
RX 550 4 GB.
Her bomba, molotof atıldığında drop giriyor. Neden olabilir?
En düşük. Sadece çözünürlük 1024.768Ayarlar ne durumda hocam*
Hocam yeni ekran kartı aldım. Önceki ekran kartım R7 240 dı. Ama 1 kere bile drop girmiyordu.Bomba/molotof animasyonları yüzünden giriyordur.
Bomba/molotof animasyonları yüzünden giriyordur.
Sistem:
16 GB RAM.
i5-4590 3.30 GHz.
RX 550 4 GB.
Her bomba, molotof atıldığında drop giriyor. Neden olabilir?
Çözümü yok. Arkadaş grafikler en düşükte demiş zaten.Yani? Ne anlatmak istediniz bu mesajınızda? Durumun bundan ibaret olduğu belli de sebebi ne çözümü ne? Benzer durum bende de var hiçbir yararı olmayan mesaj.
O eski kartta CSGO oynamışsınızdır büyük ihtimal CS2'de drop girmesi normal.En düşük. Sadece çözünürlük 1024.768
Hocam yeni ekran kartı aldım. Önceki ekran kartım R7 240 dı. Ama 1 kere bile drop girmiyordu.
Evet.Hocam sürücüler güncel mi?
Hocam daha 2 gün önce aynı sistem R7 240 ekran kartı ile oynuyordum. 40 fps ama drop girmiyordu. Şuan 100 fps ama giriyor.O eski kartta CSGO oynamışsınızdır büyük ihtimal CS2'de drop girmesi normal.
Çözümü yok. Arkadaş grafikler en düşükte demiş zaten.
O eski kartta CS:GO oynamışsınızdır büyük ihtimal CS2'de drop girmesi normal.
40FPS'de drop girince gözünüze çarpmaz zaten kastığı için. 100'de çarpar ama.Evet.
Hocam daha 2 gün önce aynı sistem R7 240 ekran kartı ile oynuyordum. 40 fps ama drop girmiyordu. Şuan 100 fps ama giriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.