CS2 bowie knife vs Falchion knife

Makaleler
1
Daha fazla  
Aşağı yukarı aynı paradalar. Phase kaç gelir bilmiyorum. Şu an gösterdiklerim phase 1. Kararsız kaldım. Steam üzerinden sipariş vereceğim, ne gelirse artık.

Dosya Ekleri

• 20250503035142_1.jpg
    20250503035142_1.jpg
    378,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 20250503035212_1.jpg
    20250503035212_1.jpg
    379,1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağı yukarı aynı paradalar. Phase kaç gelir bilmiyorum. Şu an gösterdiklerim phase 1. kararsız kaldım. Steam üzerinden sipariş vereceğim, ne gelirse artık.

Bowie iyi bir seçim olacaktır hocam Falchion animasyonundan dolayı belli bir süreden sonra sıkabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

Ben şahsen iki bıçağıda beğenmiyorum, onun yerine Steam'den o fiyata almak yerine CS. Floattan Huntsman gamma doppler alabilirsin.
Fakat ikisi arasındaysa kesinlikle Falchion.

Bowie gerçekten güzel bir bıçak tek sorunu aşırı büyük olması bowie ototroniğim var 5 gün kullandıktan sonra o büyüklüğü çok bayıyor. Survival Knife aldım biraz daha küçük duran bıçaklar çok daha iyi hissettiriyor. Alacaksan Falchion öneririm. Rare animasyonu da var. F Ye basılı tutup dengede tuta tuta gezersin.

Son düzenleme:
Bowie gerçekten güzel bir bıçak tek sorunu aşırı büyük olması bowie ototroniğim var 5 gün kullandıktan sonra o büyüklüğü çok bayıyor. Survival knife aldım biraz daha küçük duran bıçaklar çok daha iyi hissettiriyor. Alacaksan Falchion öneririm. Rare animasyonu da var. F ye basılı tutup dengede tuta tuta gezersin.

Survivor doppler bunlardan ucuz aslında ama yeni kasadan çıkıyor.

Zevk meselesi de bence birinci bıçak daha hoş gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı