W wardellstephcurry Femtopat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 NVIDIA için soruyorum. Rip renk ayarları çok güzeldi o tonda nasıl yapabilirim?
caganaars Femtopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 NVIDIA Denetim Masası'na gidip oradan goruntu/renk ayarlarina girip digital vibrance (turkcesini bilmiyorum) artirabilirsin.
NVIDIA Denetim Masası'na gidip oradan goruntu/renk ayarlarina girip digital vibrance (turkcesini bilmiyorum) artirabilirsin.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 28 Mayıs 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu uygulayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu uygulayın.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 28 Mayıs 2024 #4 Doygunluğu artırmalısınız.
L LordEagle Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 105 28 Mayıs 2024 #5 Digital Vibrance diye geçer doygunluk ayarı var AMD ve NVIDIA panelinden oyuna girerken bunu maksimuma alırsanız renkler canlanır ancak çok uzun süre kullanmanızı önermem. Göz sağlığınız için.
Digital Vibrance diye geçer doygunluk ayarı var AMD ve NVIDIA panelinden oyuna girerken bunu maksimuma alırsanız renkler canlanır ancak çok uzun süre kullanmanızı önermem. Göz sağlığınız için.
W wardellstephcurry Femtopat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #6 Croxie dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam alt Z yapınca oyun filtremeleri kısmına gelince CS desteklemiyor diyor sağ üst kölede.
Croxie dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam alt Z yapınca oyun filtremeleri kısmına gelince CS desteklemiyor diyor sağ üst kölede.
kansahibi1707 Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #7 Intel icin var mı?