CS2 cephanelik bileti alınır mı?

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Cepaneye yeni bir AK-47 deseni geldi. Bu deseni biraz oynamak ve daha sonra satmak için cephanelik bileti alıp almama konusunda kararsız kaldım. Almak için 4 adet bilet almam lazım ve bu az bir miktar para değil. Ak yerine sadece 1 bilet alıp 40 puan ile de bir şeyler yapmak var aklımda. Sizce ne yapılmalı?

Cepaneye yeni bir AK-47 deseni geldi. Bu deseni biraz oynamak ve daha sonra satmak için cephanelik bileti alıp almama konusunda kararsız kaldım. Almak için 4 adet bilet almam lazım ve bu az bir miktar para değil. Ak yerine sadece 1 bilet alıp 40 puan ile de bir şeyler yapmak var aklımda. Sizce ne yapılmalı?
Alma.

Eğer fulliyecek isen alınır ortalama bir Pass'den %100 kaar ediyoruz üstüne para bile geliyor alınır bence.

Alınır, 4 pass alıp tüm yıldızlar ile kasa alıp daha sonra kasa havuzdan kaldırıldığında satıp kâr edebilirsiniz.
Issızlık skini çıkmıştı geçen ki cephanelik biletinden. Fabrikadan yeni çıkmış olarak, ek olarak havuzda iken 120 dolarları seyreden ürün şuan 45 doları geçmiyor. kaldırıldığında kâr etme olayı tamamen şans işi.

Ak deseni alınmaz, fiyatı çok fazla ve güzel değil. Bilerek 125 yıldız yapmışlar ki illa 4 tane Pass alacaksınız. 125 yıldız kasmak da az zaman almıyor. Onun yerine doğal tasarım çıkartmalarından falan açın ve satmayın güzel bir yatırım yapmış olursunuz daha çok kar ettirir kısa zamanda.

Ak deseni alınmaz, fiyatı çok fazla ve güzel değil. Bilerek 125 yıldız yapmışlar ki illa 4 tane Pass alacaksınız. 125 yıldız kasmak da az zaman almıyor. Onun yerine doğal tasarım çıkartmalarından falan açın ve satmayın güzel bir yatırım yapmış olursunuz daha çok kar ettirir kısa zamanda.
Onlar kâr ettirir mi ya?

Onlar kâr ettirir mi ya?

Ettirir, oyundaki en çok yapıştırılan çıkartma koleksiyonu. Yakın zamanda oyundan kalkabilir, Valve cephaneliğe yeni çıkartma koleksiyonu getircek yakında ve kalkan koleksiyonlarda olacak. Şu anda en eskisi bu, kalkma ihtimali de yüksek, diğerleri 2025'in sonuna doğru geldiler. Ben 80 dolarlık bir yatırım yaptım özellikle high heat çıkartmasının fiyatının artacağını düşünüyorum. Güvenli bir yatırım bu, kalkması yakın zamanda muhtemel ve çok fazla kullanıldığı için fiyatının kalktığında hızla artacağı bir koleksiyon. Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı