CS2 cephanelik bileti almak mantıklı mı?

Racoon

Centipat
Makaleler
2
Aslında 3 sorum var:

1. Almak ne kadar mantıklı?

2. Bilet ne zaman sona eriyor?

3. Alırsam hangi kasa veya çıkartma kasalarını almalıyım? Sadece galeri kasası alırsam pek faydası olmuyor. Steam komisyonuyla sattığımda toplam 16,6 dolar oluyor ama 60 cent için değmez. Süs veya 4 yıldıza açılan kasalardan açmayı düşünüyorum.

1. Kasa dışındakiler şansına bağlı, kumardan farkı yok basitçe.
  2. Süresi yok.

Cephanelik biletlerinin süresi sona erer mi?​

Hayır. Cephanelik biletlerinin bir süresi yoktur.

Ancak cephaneliğin içeriği zaman içinde değişebilir, hep aynı eşyaların kalacağını sanmıyorum.

5 bilet bitirdim, gözlemlediğim kadarıyla puanları silah süsleri veya elemental craft çıkartmaları açmaya harcamak en düşük riskli olan seçenek. (Kasa almayı saymıyorsak) Ancak yine dediğim gibi şansına bağlı her şey.

Son düzenleme:
10 defa 5'li bilet alıp bitirdim kasa stoku yaptım 100 yıldız ile de mağazaya harcadım kayda değer pek bir şey çıkmadı o yüzden önermem. Sadece kasa mantıklı oda ancak kendi parasını çıkarıyor şu anlık ileride yükselme durumu olursa o zaman kazançlı olabilir.

Anladım cevaplar için teşekkürler 10 tane kasa alıp kalanla süs veya çıkartma açacağım büyük ihtimal en kötü 3-4 dolar kaybederim benim için pek sorun olmaz.

Bir daha bilet almaya gerek yok değil mi bitince yenileniyor değil mi?

Bir daha bilet almaya gerek yok değil mi? Bitince yenileniyor değil mi?

Bilet başı 40 cephanelik kredisi elde edersin. Kredileri kasıp harcadıktan sonra daha fazla kredi istiyorsan tekrardan yine bilet alman gerekiyor. Tek bir bilet alıp onu sonsuza kadar kasma gibi bir olay yok onu diyorsan.

Aldığınız kasaların fiyatı düşmedi mi hocam? Kilovat ve Galeri ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…