CS2 cephanelik bileti almak mantıklı mı?

qMixiz

Decapat
Daha fazla  
CS2’de 2 tane Cephanelik Bileti alabiliyorum. Almak mantıklı mı? Sadece kasa alımında kâr ediliyor mu? Bitiş süresi var mı? Aynı anda iki bileti de kasabiliyor muyum ve kasması zor mu? Hızlı kasma taktikleri var mı? Kısacası bu Cephanelik Bileti hakkında detaylı bilgi almak istiyorum. Her maç kaç yıldız için XP veriyor? Şimdiden teşekkürler.

İlk çıktığı zamanda almıştım, o sıra Fever Case ortalama 2.5-3 dolar civarındaydı. Benim de amacım 20 tane kasa alıp hepsinden minimum 45-50 dolar kazanmaktı. Sonrasında bir baktım, kasaların fiyatı 40 cente kadar düşmüş. Öyle olunca verdiğim paranın yarısını bile alamadım.

Şu an hangi kasa var ve fiyatı ne kadar bilmiyorum ama yine de böyle bir şey yaşadıktan sonra tavsiye etmem asla.

İlk çıktığı zamanda almıştım, o sıra fever case ortalama 2.5-3 dolar civarındaydı. Benim de amacım 20 tane kasa alıp hepsinden minimum 45-50 dolar kazanmaktı. Sonrasında bir baktım, kasaların fiyatı 40 cente kadar düşmüş. Öyle olunca verdiğim paranın yarısını bile alamadım.

Şu an hangi kasa var ve fiyatı ne kadar bilmiyorum ama yine de böyle bir şey yaşadıktan sonra tavsiye etmem asla.

Şu anda ateş kasası var pazarda en düşük 1.49-1.50 olmak üzere satılıyor ama dediğiniz gibi fiyatlar konusunda düşedebilir artadabilir ama hızlı kasılıyorsa kısa zamanda kasıp hızlıca satmak kârlı gibi.

Şu anda ateş kasası var pazarda en düşük 1.49-1.50 olmak üzere satılıyor ama dediğiniz gibi fiyatlar konusunda düşedebilir artadabilir ama hızlı kasılıyorsa kısa zamanda kasıp hızlıca satmak kârlı gibi.

Ben aldığımda sanırım 1 hafta takas ve satış banı vardı, o yüzden direkt satamamıştım pahalıyken. Şu an yine 1 haftalık satış yasağı var mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı