Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 6 Şubat 2025 #1 Cephanelik Bilet mağazası kapanacak mı eğer kapanacaksa ne zaman kapanacak? Oyun içinde bir zaman göremedim. Bileti aldıktan 1-2 gün sonra mağaza kapanır falan boşa para gömmek istemiyorum.
Cephanelik Bilet mağazası kapanacak mı eğer kapanacaksa ne zaman kapanacak? Oyun içinde bir zaman göremedim. Bileti aldıktan 1-2 gün sonra mağaza kapanır falan boşa para gömmek istemiyorum.
Çözüm wanetage 6 Şubat 2025 Son bir bitiş tarihi yok, resmi Steam makalesinde de belirtilmiş. Cephanelik biletlerinin süresi sona erer mi?Hayır. Cephanelik biletlerinin bir süresi yoktur. Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: CS2 - Cephanelik Biletleri ve Kredileri help.steampowered.com Buna bakarak Cephaneliğin süresinin bitmeyeceğini ama zamanla içeriğinin değişebileceğini söyleyebiliriz.
Son bir bitiş tarihi yok, resmi Steam makalesinde de belirtilmiş. Cephanelik biletlerinin süresi sona erer mi?Hayır. Cephanelik biletlerinin bir süresi yoktur. Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: CS2 - Cephanelik Biletleri ve Kredileri help.steampowered.com Buna bakarak Cephaneliğin süresinin bitmeyeceğini ama zamanla içeriğinin değişebileceğini söyleyebiliriz.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #2 Son bir bitiş tarihi yok, resmi Steam makalesinde de belirtilmiş. Cephanelik biletlerinin süresi sona erer mi?Hayır. Cephanelik biletlerinin bir süresi yoktur. Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: CS2 - Cephanelik Biletleri ve Kredileri help.steampowered.com Buna bakarak Cephaneliğin süresinin bitmeyeceğini ama zamanla içeriğinin değişebileceğini söyleyebiliriz. Artı 0 Eksi Çözüm
Son bir bitiş tarihi yok, resmi Steam makalesinde de belirtilmiş. Cephanelik biletlerinin süresi sona erer mi?Hayır. Cephanelik biletlerinin bir süresi yoktur. Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: CS2 - Cephanelik Biletleri ve Kredileri help.steampowered.com Buna bakarak Cephaneliğin süresinin bitmeyeceğini ama zamanla içeriğinin değişebileceğini söyleyebiliriz.
hacibaba51 Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Cephanelik biletleri ömürlük mü? Yoksa tekrar tekrar almak mı gerekiyor? Artı 0 Eksi
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 hacibaba51 dedi: Cephanelik biletleri ömürlük mü? Yoksa tekrar tekrar almak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Tek bir cephanelik bileti sana 40 kredi sağlar. Tek bir bilet satın alıp, 40 kredi kasıp hepsini harcadıktan sonra daha fazla kredi istiyorsan tekrardan yeni bir cephanelik bileti satın almak zorundasın. Artı 0 Eksi
hacibaba51 dedi: Cephanelik biletleri ömürlük mü? Yoksa tekrar tekrar almak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Tek bir cephanelik bileti sana 40 kredi sağlar. Tek bir bilet satın alıp, 40 kredi kasıp hepsini harcadıktan sonra daha fazla kredi istiyorsan tekrardan yeni bir cephanelik bileti satın almak zorundasın.