CS2 cephanelik şu anda alınır mı?

lowel1110

Femtopat
Daha fazla  
Selam dostlar, CS2'de güzel bir envanter yapmak istiyorum. Elimde bir miktar para var, bununla sizce kasa açma işine girmeli miyim veya cephanelik alayım mı? Oradan kasa stoklayıp satabilirim eğer mantıklı olursa. Veya direkt orada M4A1-S fade çıkaran şeylerden de açabilirim. Sizce ne yapmalıyım? Cephanelik şu anda alınır mı? Veya kasa mı açsam, yoksa düz paramla skin almaya devam mı etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cephanelik tavsiyemdir.

Kasa açmak kumar sizin bileceğiniz iş. Hiçbir şey de çıkmayabilir. Cephanelik ilk geldiği zamanki gibi kazandırmıyor ve oyunu bayağı oynamanız gerekiyor. Kendiniz skin almanız en kolay yol. Eğer oyunu severek oynuyorsanız cephanelik alınabilir fakat tabiikide kendiniz skin almanız daha kısa ve daha kolay bir yol.

Cephanelik tavsiyemdir.
sizce cephanelikten kasamı stocklayım yoksa açıyımmı veya kırmızı nadirlikte skin çıkaran şeylerdenmi açıyıö

aklımda hep şey sorusu kalıyor ya açtıgımda gold çıkarsa parayı vurursam veya hicbişey cıkmassa elimdeki parada giderse cok kararsız kaldım galiba cephanelik alıp ordaki skinlerden acıcam

Aklımda hep şey sorusu kalıyor ya açtıgımda Gold çıkarsa parayı vurursam veya hiçbir şey cıkmazsa elimdeki parada giderse cok kararsız kaldım.

Kumar bu zaten hiçbir şey de çıkmayabilir çok güzel bir şey de çıkabilir. Tavsiye etmem ama. Güzel bir şey çıkabilme ihtimali çok az.

Kral eğer ki cephanelik bileti alırsan kasaları almanı ve onları satmanın önerebilirim. Ama skin dizmek istiyorsan da belirli güvenilir 3. parti sitelerden alışveriş yapmanı öneririm.

Yıldızları biriktirin yeni kasa geldiğinde al-sat yaparak yüksek kâr elde edersiniz.

Kasa açmak başlı başına risk, büyük ihtimalle paranızın çoğu heba olur. Cephanelik koleksiyonu açarak kazanma oranları daha düşük. Ateş veya Galeri kasası alıp satarak kasa başı en fazla 10 cent kar etmekte eziyet. Cephaneliğin kalkıp kalkmayacağı ve stokların ne kadar eriyeceği ayrı bir muamma.
Şahsen Bynogame gibi sitelerden skinleri daha ucuza almayı tercih ederdim. Steam bakiyesiyle alınacaksa bir miktar ucuza sipariş oluşturup bekleyebilirsiniz. Austin major kapsül indirimi geldiğinde fiyatların biraz düşeceğini düşünüyorum. Birde yaz indirimleri bitmeden gelirse bence büyük fırsat.

Son düzenleme:
Daha önce 2 kere bıçak çıkarmış biri olarak, bence kasa açma. Bıçakları çıkardığım parayı oyuna yatırsam muhtemelen aynı bıçakları satın alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…