CS2 cephanelik tek seferlik alım mı?

SirDeacon

Hectopat
Daha fazla  
Almayı düşünüyorum. Bugün geldi sanırım yeni cephanelik fakat bunu bir defa mı alıyoruz seçkin gibi yoksa her yenisi geldiğinde tekrar mı alıyoruz? Biri beni aydınlatırsa sevinirim. 16 dolar var skin çekmek istiyorum. Önerdiğiniz skin sitesi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşünüyorum. Bugün geldi sanırım yeni cephanelik fakat bunu bir defa mı alıyoruz seçkin gibi yoksa her yenisi geldiğinde tekrar mı alıyoruz? Biri beni aydınlatırsa sevinirim. 16 dolar var skin çekmek istiyorum. Önerdiğiniz skin sitesi var mı?

Her 16 dolarlık bilette 40 yıldız toplama hakkı elde edersin yani 40 yıldız bittiğinde bileti tamamlamış oluyorsun tekrar alabilir ya da birden fazlasını aynı anda kasabilirsin en mantıklısı bugün alabildiğin kadar kasa kasıp haftaya ilk gün satışa koymaktı ama geç kaldın gece 3 ten sonra artık 2. güne geçiyoruz (kasalar ilk gün çok pahalıya gider geçen biletle gelen galeri kasası ilk gün 3.5 dolar civarında sattıldı daha sonra 1 dolara kadar geriledi ve orada uzun süre sabit kaldı) şu an alırsan 40 yıldız,her kasa 2 yıldız,20 kasa,her kasa 1 dolar desen komisyonuyla birkaç dolar kar kalır 4 5 tane bilet alıp aynı anda kasmiyacaksan uğraşmaya değmez gibi.eğer skin koleksyonlarında şansımı denicem diyosan bu ihtimal çok düşük tavsiye etmem.

Her 16 dolarlık bilette 40 yıldız toplama hakkı elde edersin yani 40 yıldız bittiğinde bileti tamamlamış oluyorsun tekrar alabilir ya da birden fazlasını aynı anda kasabilirsin en mantıklısı bugün alabildiğin kadar kasa kasıp haftaya ilk gün satışa koymaktı ama geç kaldın gece 3 ten sonra artık 2. güne geçiyoruz (kasalar ilk gün çok pahalıya gider geçen biletle gelen galeri kasası ilk gün 3.5 dolar civarında sattıldı daha sonra 1 dolara kadar geriledi ve orada uzun süre sabit kaldı) şu an alırsan 40 yıldız, her kasa 2 yıldız, 20 kasa, her kasa 1 dolar desen komisyonuyla birkaç dolar kar kalır 4 5 tane bilet alıp aynı anda kasmiyacaksan uğraşmaya değmez gibi. Eğer skin koleksyonlarında şansımı deneyeceğim diyorsan bu ihtimal çok düşük tavsiye etmem.

Biletten kasayı aldığında yaklaşık 1 hafta banlı geliyor şu an herkeste banlı olduğu için kasa pazarda yok haftaya çarşamba günü ilk günden kasanlar ilk pazara koyanlar olacak ve pahalıya gidecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı