demoman Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Konuya acil yardımınıza ihtiyacım var. Oyuna girip konsoldan CFG oluşturuyorum, oyun dosyalarından bakıyorum CFG kayıt olmuyor. Ayrıca CFG dosyası da yok.
Konuya acil yardımınıza ihtiyacım var. Oyuna girip konsoldan CFG oluşturuyorum, oyun dosyalarından bakıyorum CFG kayıt olmuyor. Ayrıca CFG dosyası da yok.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 26 18 Mart 2025 #2 Steam\userdata\SteamID\730\local\cfg konumunda bulabilirsiniz. CS:GO'daki gibi işlemiyor.
demoman Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 Yürüyen HLTV dedi: Steam\userdata\SteamID\730\local\cfg konumunda bulabilirsiniz. CS:GO'daki gibi işlemiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum internete araştırdım senin dediğinin aynısını çoktan buldum gene de sağ ol
Yürüyen HLTV dedi: Steam\userdata\SteamID\730\local\cfg konumunda bulabilirsiniz. CS:GO'daki gibi işlemiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum internete araştırdım senin dediğinin aynısını çoktan buldum gene de sağ ol