CS2 çıkana kadar Devrim Kasası gibi kasalar bekletilmeli mi?

modric

Decapat
Daha fazla  
Devrim Kasası gibi yeni kasalar da diğerleri gibi bekletilmeli mi yoksa satılmalı mı?

Ya CS2 çıkınca büyük bir kitle geleceği için fiyatlar artacak ya da herkes stok yaptığı için düşecek. Ama ben artacağını düşünüyorum.

Yeni çıkan kasaların akıbeti de diğer kasalarla aynı mı olur? Ona göre satacağım ya da bekleteceğim.

50'den 30 TL'ye kadar geriledi içindeki skinlerin fiyatı da düştü ama CS2 çıkınca bu skinlerin daha da değerleneceğini düşünüyorum.

50'den 30 TL'ye kadar geriledi içindeki skinlerin fiyatı da düştü ama CS2 çıkınca bu skinlerin daha da değerleneceğini düşünüyorum.

Şu an 40TL fiyatı. Artmasa bile en kötü fiyatını korur deyip bekletiyorum o zaman.

Yılan, yılan ısırığı ve parçalanmış kasalar şuan için satılmalı mı peki ne düşünüyorsunuz ?

Yılan, yılan ısırığı ve parçalanmış kasalar şuan için satılmalı mı peki ne düşünüyorsunuz ?
Parçalanmış kasası satma. Şuan drop pooldaki en eski kasa o. Cs2 geldiğinde muhtemelen yeni kasa da gelecektir ve rare dropa düşebilir parçalanmış.

Parçalanmış kasası satma. Şuan drop pooldaki en eski kasa o. Cs2 geldiğinde muhtemelen yeni kasa da gelecektir ve rare dropa düşebilir parçalanmış.
Oyun almak için elimdekilerin hepsini satmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…