modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #1 Devrim Kasası gibi yeni kasalar da diğerleri gibi bekletilmeli mi yoksa satılmalı mı?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.443 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #2 Ya CS2 çıkınca büyük bir kitle geleceği için fiyatlar artacak ya da herkes stok yaptığı için düşecek. Ama ben artacağını düşünüyorum.
Ya CS2 çıkınca büyük bir kitle geleceği için fiyatlar artacak ya da herkes stok yaptığı için düşecek. Ama ben artacağını düşünüyorum.
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #3 KadirGN dedi: Ya CS2 çıkınca büyük bir kitle geleceği için fiyatlar artacak ya da herkes stok yaptığı için düşecek. Ama ben artacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan kasaların akıbeti de diğer kasalarla aynı mı olur? Ona göre satacağım ya da bekleteceğim.
KadirGN dedi: Ya CS2 çıkınca büyük bir kitle geleceği için fiyatlar artacak ya da herkes stok yaptığı için düşecek. Ama ben artacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan kasaların akıbeti de diğer kasalarla aynı mı olur? Ona göre satacağım ya da bekleteceğim.
B berkschte Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 291 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2023 #4 50'den 30 TL'ye kadar geriledi içindeki skinlerin fiyatı da düştü ama CS2 çıkınca bu skinlerin daha da değerleneceğini düşünüyorum.
50'den 30 TL'ye kadar geriledi içindeki skinlerin fiyatı da düştü ama CS2 çıkınca bu skinlerin daha da değerleneceğini düşünüyorum.
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #5 berkschte dedi: 50'den 30 TL'ye kadar geriledi içindeki skinlerin fiyatı da düştü ama CS2 çıkınca bu skinlerin daha da değerleneceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an 40TL fiyatı. Artmasa bile en kötü fiyatını korur deyip bekletiyorum o zaman.
berkschte dedi: 50'den 30 TL'ye kadar geriledi içindeki skinlerin fiyatı da düştü ama CS2 çıkınca bu skinlerin daha da değerleneceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an 40TL fiyatı. Artmasa bile en kötü fiyatını korur deyip bekletiyorum o zaman.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #6 Yılan, yılan ısırığı ve parçalanmış kasalar şuan için satılmalı mı peki ne düşünüyorsunuz ?
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #7 Sleipnir dedi: Yılan, yılan ısırığı ve parçalanmış kasalar şu an için satılmalı mı peki ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok benim ama bekletiyorum ben.
Sleipnir dedi: Yılan, yılan ısırığı ve parçalanmış kasalar şu an için satılmalı mı peki ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok benim ama bekletiyorum ben.
G gods Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 1 Ağustos 2023 #8 Sleipnir dedi: Yılan, yılan ısırığı ve parçalanmış kasalar şuan için satılmalı mı peki ne düşünüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Parçalanmış kasası satma. Şuan drop pooldaki en eski kasa o. Cs2 geldiğinde muhtemelen yeni kasa da gelecektir ve rare dropa düşebilir parçalanmış.
Sleipnir dedi: Yılan, yılan ısırığı ve parçalanmış kasalar şuan için satılmalı mı peki ne düşünüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Parçalanmış kasası satma. Şuan drop pooldaki en eski kasa o. Cs2 geldiğinde muhtemelen yeni kasa da gelecektir ve rare dropa düşebilir parçalanmış.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #9 gods dedi: Parçalanmış kasası satma. Şuan drop pooldaki en eski kasa o. Cs2 geldiğinde muhtemelen yeni kasa da gelecektir ve rare dropa düşebilir parçalanmış. Genişletmek için tıkla... Oyun almak için elimdekilerin hepsini satmıştım.
gods dedi: Parçalanmış kasası satma. Şuan drop pooldaki en eski kasa o. Cs2 geldiğinde muhtemelen yeni kasa da gelecektir ve rare dropa düşebilir parçalanmış. Genişletmek için tıkla... Oyun almak için elimdekilerin hepsini satmıştım.