306851 Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 6 Ekim 2023 #1 Dostlar CS2 geldikten sonra, CS:GO'ya girip çıkartma kazıyabiliyorduk. Şimdi CS:GO'ya giremiyoruz, bu çıkartmaları nasıl kazıyacağız? Yeni skin aldım üstünde benim zevkime uymayan çıkartmalar var, skinle oynayasım bile gelmiyor. Çözüm bulan oldu mu?
Dostlar CS2 geldikten sonra, CS:GO'ya girip çıkartma kazıyabiliyorduk. Şimdi CS:GO'ya giremiyoruz, bu çıkartmaları nasıl kazıyacağız? Yeni skin aldım üstünde benim zevkime uymayan çıkartmalar var, skinle oynayasım bile gelmiyor. Çözüm bulan oldu mu?
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #2 Teçhizat a değil envantere gelmen lazım çıkartma kazımak ve yapıştırmak için.
306851 Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 6 Ekim 2023 #3 WildArw dedi: Teçhizat a değil envantere gelmen lazım çıkartma kazımak ve yapıştırmak için. Genişletmek için tıkla... Dostum çok sağ ol teşekkür ediyorum dediğin gibi yaptım ve oldu.
WildArw dedi: Teçhizat a değil envantere gelmen lazım çıkartma kazımak ve yapıştırmak için. Genişletmek için tıkla... Dostum çok sağ ol teşekkür ediyorum dediğin gibi yaptım ve oldu.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #4 306851 dedi: Dostum çok sağ ol teşekkür ediyorum dediğin gibi yaptım ve oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
306851 dedi: Dostum çok sağ ol teşekkür ediyorum dediğin gibi yaptım ve oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.