Yorumlardaki arkadaşlar şunu bir öğrenin öncelikle CS tamamıyla demesemde %90 işlemci oyunudur. Yok benim arkadaşımda 3080 var 100FPS alıyor bende GTX970 var 150FPS alıyorum gibi saçma yorumlar yapmayın. Aldığınız FPS değeri tamamıyla işlemcinizle alakalı. Konu sahibinin sorduğu soruya gelirsek oyunun şu anki FPS sorunuda tamamıyla optimizasyondan kaynaklıdır. 3 aya kadar bütün optimizasyon tamamıyla çözülür GO'da aldığın FPS'in aynısını bu oyundada alırsın kayıp yaşansa bile Max 20-50 FPS civarı olur.
Örnek vermek gerekirse GTX960 gibi çöp bir ekran kartı 5600X işlemci ile sabit 400 FPS alıyorum GO'da.
Yorumlardaki arkadaşlar şunu bir öğrenin öncelikle CS tamamıyla demesemde %90 işlemci oyunudur. Yok benim arkadaşımda 3080 var 100FPS alıyor bende GTX970 var 150FPS alıyorum gibi saçma yorumlar yapmayın. Aldığınız FPS değeri tamamıyla işlemcinizle alakalı. Konu sahibinin sorduğu soruya gelirsek oyunun şu anki FPS sorunuda tamamıyla optimizasyondan kaynaklıdır. 3 aya kadar bütün optimizasyon tamamıyla çözülür GO'da aldığın FPS'in aynısını bu oyundada alırsın kayıp yaşansa bile Max 20-50 FPS civarı olur.
Örnek vermek gerekirse GTX960 gibi çöp bir ekran kartı 5600X işlemci ile sabit 400 FPS alıyorum GO'da.
Hocam daha oyunda optimizasyon yok ve birçok bug var. Çözünürlüğü 800x600 altına düşürürseniz haritada siyah boşluklar oluşuyor. Zaten adı üstünde "test aşaması"
Veredebilir. Sonuçta oyun motoru değişti daha güncel ve daha iyi bir motora geçildi. Belki bu sayede GO'dan daha fazla FPS alınabilir. İleride göreceğiz artık.
Hocam çok oynak şu an FPS değerleri, RTX 2060 sistemde 200-300 FPS alan da gördüm, RTX 4060 Ti'de 100 FPS alan da gördüm, tahmini 200 FPS alırsınız, smoke atıldığında 150 civarı alırsınız gibime geliyor.
Bence kesinlikle gelicek güncellemelerle daha fazla fps verir çünkü online oyunlarda ne kadar sistem gereksinimini aşağıya çekersen o kadar oyuncu gelir ve valve bunu biliyordur diye düşünüyorum bu yüzden optimizasyon açığını çok iyi kapatıcaklardır diye düşünüyorum.