CS2 çıkış tarihi belli oldu mu?

Tek değişmeyen şey hileler olacak sanırım her maçıma seçkin olmama rağmen hile geliyor ve ban yemiyorlar Wolfteam'in anti cheati bile daha güçlü.

Tek değişmeyen şey hileler olacak sanırım her maçıma seçkin olmama rağmen hile geliyor ve ban yemiyorlar Wolfteam'in anti cheati bile daha güçlü.
Doğru diyorsunuz hocam. Kapalı betada ile hile sokmayı başardılar diye hatırlıyoum cs2 'ye .

Amerika Washington eyaletinde yaz meteorolojik olarak 1 Haziran'da başlıyor ve 31 Ağustos günü bitiyor ama astronomik olarak bakarsak 21 Haziran'da başlıyor 20 Eylül'de bitiyor eğer kendi meteorolojik mevsim günlerini baz alırlarsa hatta astronomik mevsim günlerini baz alırlarsa ya 15 Temmuz gibi gelecek ya da CS:GO çıkış tarihi olan 21 Ağustos günü gelecek ama bir ihtimal yarın gece gelebilir fakat ben sanmıyorum

Not : Valve şirketi Amerika Washington eyaletinde bulunuyor

Oyun 14 haziranda tam anlamıyla çıkacak diyen yok ki zaten muhtemelen betaya gelir çok yakında. Oyunun çıkışı da temmuz, ağustos gibi olur.

Oyun 14 haziranda tam anlamıyla çıkacak diyen yok ki zaten muhtemelen betaya gelir çok yakında. Oyunun çıkışı da temmuz, ağustos gibi olur.
Açık beta yapacaklarını sanmıyorum firmadan öyle bir beklentim yok tabii bunun için daha önce Source 2 motoru getirdikleri oyunlara bakmak lazım o zamanlarda açık beta olarak yayınlanmış mı ?

CSGO'nun çıkış yıl dönümüne denk getirmek isteyebilirler yani 21 ağustos.
Ama 21 ağustostan sonra artık yaz bitiyor halbuki bu yaz oyun çıkacak denildi.
Bence temmuzun başı veya ortalarında çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…