4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 27 Ağustos 2023 #11 nrywq4 dedi: Ben çok hevesle almıştım Valorant oynadığım gibi günde 45 saat oynamaya çalıştım ama olmadı arkdaşın varsa oynarsın parasını çıkarırsın ama Ruslarla zor Genişletmek için tıkla... Okuma yazma bilmeyen küçük çocuklarla oynamaktan iyidir bence.
nrywq4 dedi: Ben çok hevesle almıştım Valorant oynadığım gibi günde 45 saat oynamaya çalıştım ama olmadı arkdaşın varsa oynarsın parasını çıkarırsın ama Ruslarla zor Genişletmek için tıkla... Okuma yazma bilmeyen küçük çocuklarla oynamaktan iyidir bence.
M Mr. L Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 886 Çözümler 8 27 Ağustos 2023 #12 Lemonlucivciv77 dedi: Arkadaşlar CS2 çıktığında seçkin de indirim olur mu, yoksa çıkmadan alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır. Oyun çıktıktan sonra zamlanacak.
Lemonlucivciv77 dedi: Arkadaşlar CS2 çıktığında seçkin de indirim olur mu, yoksa çıkmadan alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır. Oyun çıktıktan sonra zamlanacak.