CS2 çıktığında CS:GO erişimi olacak mı?

Pazar ile ne alakası var ki? Şuanda envanterler nasıl 2 oyunda da erişiliyorsa hala devam eder?
Ne demek pazar ile ne alakası var? Bence şaka yapıyorsun. Bu oyunu ayakta tutan şey pazar zaten. Adamlar CS2'ye geçmeyi planlarken bile ilk olarak pazar konusunu ele aldılar, pazarı CS2'ye aktaramadıkları için defalarca güncelleme ertelendi. En sonunda CS2'ye pazarı aktarmayı başardılar üzerine de açıklama yaparak CS:GO pazarı CS2'ye sorunsuz olarak pazar aktarılacak dendi.
CS:GO gibi dünyanın en değerli oyun pazarını kendi elleriyle CS2 gibi alternatif bir oyun çıkararak bozacaklarını mı zannediyorsun? Buraya yazıyorum CS:GO envanter ve pazarı doğrudan CS2'ye geçecek CS:GO tamamen kaldırılacak haydi en kötü senaryo tamamen kaldırılmasa da yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi betalar kısmında CS:GO'nun yalnızca çevrim dışı modu oynanabilecek.

Keşke olsa hocam.

Kesinlikle erişilmeli bence. Csgo yu bu kadar yıldı ayakta tutan şeylerden birisi zayıf sistemlerde iyi çalışıyor olması. Cs2 ise şimdiki durumunda en iyi sistemleri bile zorluyor.

En doğursu başlatma seçeneği olarak eklenmeli bence.

Pazar ile ne alakası var ki? Şuanda envanterler nasıl 2 oyunda da erişiliyorsa hala devam eder?
Hocam afedersiniz ama diğer arkadaşlar da demiş güncelleme olarak gelecek ve CSGO olmayacak ama hala ısrar ediyorsunuz, sanki biraz boş yapıyorsunuz gibi geldi.

Hayır iyi sistemleri de zorlamıyor bir kere

Hocam afedersiniz ama diğer arkadaşlar da demiş güncelleme olarak gelecek ve CSGO olmayacak ama hala ısrar ediyorsunuz, sanki biraz boş yapıyorsunuz gibi geldi.
Boş yapmak ile ne alakası var ? Henüz açıklama gelmedi. Herkesten farklı bir şey dedim diye boş mu yapıyor oldum? Kaldı ki boş da yapmıyorum.

Ama şöyle düşün. Half-Life Source çıktığında Half-Life'ı kaldırdılar mı? Oyun aynı oyun. Sadece motor değişikliği.

Hikayeli oyunlarda motor değişikliliği bir problem olmaz ama Online bir oyun ve aynı taban sadece görselde ve fizikte iyi iyileştirmeler ve bunu güncelleme olarak getirecekler aslında biz yine CS:GO oynayacağız ama devrim niteliğinde bir güncelleme olduğu için adamlar CS 2 yazacaklar zaten CS:GO bizim dönemin CS 1.6'sı ona atıf gibi duşun GO olarak değil de versiyon 2.0 olacak onun yüzünden erişim olmaz. Olsa da botlara karşı vs olur Online olmaz.

CS2 sadece bir güncelleme, yani CS:GO bu güncellemeyi aldığında tamamen kalkacak olmalı.

Çünkü arada oyun motoru farkı var.

Hayır iyi sistemleri de zorlamıyor bir kere
İzlediğim kadarıyla smoke fiziği hala tam olarak optimize edilmediği droplara sebep oluyor

Şu anki durumda Steam'den CS:GO'ya girerken CS2 yetkiniz varsa CS:GO mu yoksa CS2 mi açılsın diye soruyor ama kaldırılabilir sonradan

Arkadaşlar, atölye yok. Aim'i nasıl çalışıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…