CS2 Config nasıl oluşturulur?

Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5625U with Radeon Graphics
32GB DDR4
Amd Radeon Graphics (Sistem Bilgilerinde Seri Adı Bulunmuyor)
Adata IM2P33F8-256GD 256 GB M.2 SSD
HP G9 Laptop
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bazen CS2'de ayarlarım sıfırlanıyor bazen ise farklı bilgisayarda oyunu oynamak gerekiyor. CFG dosyamı nerede bulabilirim?

Yerel disk C'den şu klasörleri seçip devam et 'Steam' -> 'steamapps' -> 'common' -> 'Counter-Strike: Global Offensive' -> 'game' -> 'csgo' -> 'cfg'.

Yerel disk C'den şu klasörleri seçip devam et 'Steam' -> 'steamapps' -> 'common' -> ' Counter-Strike: Global Offensive' -> 'Game' -> ' CS:GO' -> 'CFG'.

Klasörde bir sürü dosya var hangisi crosshair, tuş ve viewmodel gibi ayarları içeriyor.

Dosya Ekleri

• 1724024687151.png
    1724024687151.png
    65,7 KB · Görüntüleme: 522
  • 1724024711211.png
    1724024711211.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 513
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\hesap numarası\730

Oyunda bütün ayarlarını yaptıktan sonra bu konumdaki dosyaların hepsini kopyala. Başka bir bilgisayarda oynaman gerektiğinde aynı konuma at.

Bilgisayarda birden fazla kullanıcı dosyası kayıtlıysa, hangisinin senin hesabına ait numara olduğunu da takas bağlantından öğrenebilirsin:

Partner= kısmından sonra gelen sayı o hesaba ait numaradır.

C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\hesap numarası\730

Oyunda bütün ayarlarını yaptıktan sonra bu konumdaki dosyaların hepsini kopyala. Başka bir bilgisayarda oynaman gerektiğinde aynı konuma at.

Bilgisayarda birden fazla kullanıcı dosyası kayıtlıysa, hangisinin senin hesabına ait numara olduğunu da takas bağlantından öğrenebilirsin:

partner= kısmından sonra gelen sayı o hesaba ait numaradır.

CFG klasöründe tuşların ve ekran yarlarının kodları vardı. CFG dosyasına hepsini kaydettim oldu. Yardımınız için teşekkürler yine de :)

Hocam ben CFG dosyasını USB'ye kaydettim ve lazım olursa oradan USB'yi bilgisayara takıp içerisindeki CFG dosyasını gerekli yere atıyorum.

Oyuna her girdiğimde exec yazarak aktifleştiriyorum. Otomatik aktifleşme tercih etmiyorum, elle exec CFG ismimi yazarak aktifleştiriyorum.

Hocam ben CFG dosyasını USB'ye kaydettim ve lazım olursa oradan USB'yi bilgisayara takıp içerisindeki CFG dosyasını gerekli yere atıyorum.

Oyuna her girdiğimde exec yazarak aktifleştiriyorum. Otomatik aktifleşme tercih etmiyorum, elle exec CFG ismimi yazarak aktifleştiriyorum.

Bende öyle yaptım dün birkaç değeri yanlış girmişim düzelttim. Arkadaşlarda sevdi bayağı viewmodeli falan parayla sattım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı