Evet.Seçkin hesabınız varsa ve rankınız açıksa CS2 daveti geliyor.Eki Görüntüle 1929355
Bende başlatma seçenekleri gözükmüyor. CS2 daveti gelmemişti ondan dolayı olabilir mi?
Merhaba. CS2'ye geçmek için bana davet geldi, kaydola bastım ancak alttaki görseldeki seçenekler bana gelmedi. Bu yüzden güncellesem bile normal CS'de kaldı. Nasıl CS2'ye geçebilirim?
Eki Görüntüle 1926965
Başlatma seçenekleri bana sor yerine her zaman seçeneği işaretliymiş teşekkürler yinedeOyun dosyalarını doğrula bugün bir arkadaşa da aynısı oldu doğrulayınca geçti.
Başlatma seçenekleri bana sor yerine her zaman seçeneği işaretliymiş teşekkürler yinedePc reset at daha sonra masaüstündeki simgeden değil steam kütüphaneden giriş yap.
Başlatma seçenekleri bana sor yerine her zaman seçeneği işaretliymiş teşekkürler yinedeKanka eğer oyunun dosyalarını indirdiysen Steam üzerinden başlatman lazım.
Başlatma seçenekleri bana sor yerine her zaman seçeneği işaretliymiş teşekkürler yinedeSteami kapatıp açınca gelmesi lazım, gelmiyorsa CS2 gelmemiştir.
Başlatma seçenekleri bana sor yerine her zaman seçeneği işaretliymiş teşekkürler yine de.
Başlatma seçenekleri bana sor yerine her zaman seçeneği işaretliymiş teşekkürler yine de.
Evet.Seçkin hesabınız varsa ve rankınız açıksa CS2 daveti geliyor.Eki Görüntüle 1929355
Bende başlatma seçenekleri gözükmüyor. CS2 daveti gelmemişti ondan dolayı olabilir mi?
Evet. Seçkin hesabınız varsa ve rankınız açıksa CS2 daveti geliyor.
Çarşamba günü seçkini olan herkese açık olarak çıkıyor oyun.Gelmedi bana maalesef ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.