Çözüldü CS2 daveti gelmesine rağmen başlatma seçenekleri gelmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

705805

Decapat
Merhaba. CS2'ye geçmek için bana davet geldi, kaydola bastım ancak alttaki görseldeki seçenekler bana gelmedi. Bu yüzden güncellesem bile normal CS'de kaldı. Nasıl CS2'ye geçebilirim?

IMG_20230901_172056.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını doğrula bugün bir arkadaşa da aynısı oldu doğrulayınca geçti.
Başlatma seçenekleri bana sor yerine her zaman seçeneği işaretliymiş teşekkürler yinede

Pc reset at daha sonra masaüstündeki simgeden değil steam kütüphaneden giriş yap.
Başlatma seçenekleri bana sor yerine her zaman seçeneği işaretliymiş teşekkürler yinede

Kanka eğer oyunun dosyalarını indirdiysen Steam üzerinden başlatman lazım.

Steami kapatıp açınca gelmesi lazım, gelmiyorsa CS2 gelmemiştir.

Başlatma seçenekleri bana sor yerine her zaman seçeneği işaretliymiş teşekkürler yine de.

Başlatma seçenekleri bana sor yerine her zaman seçeneği işaretliymiş teşekkürler yine de.

1693738686564.png

Bende başlatma seçenekleri gözükmüyor. CS2 daveti gelmemişti ondan dolayı olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı