CS2 daveti gelmiyor

Mon Reeve

Decapat
Daha fazla  
Şimdi ben seçkini parayla almamıştım. bir ara 40 seviye olana bedava veriyordu. CS2 davetinin gelmemesinin nedenlerinden olabilir mi? Şahsi fikirlerinizi merak ediyorum. (Rankım 4 gündür açık.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben seçkini parayla almamıştım. Bir ara 40 seviye olana bedava veriyordu. CS2 davetinin gelmemesinin nedenlerinden olabilir mi? Şahsi fikirlerinizi merak ediyorum. (rankım 4 gündür açık.)

Evet hocam bu konuyu forum sıtelerınde ve buradakı forumlardan bakarak araştırabılırsın.

Rankini guncellemeden sonra actiysan gelmesinin garantisi yok bazilarina geliyor bazilarina hiç gelmiyor sansina kus dostum.

23 Eylül'de oynarsın oynanacak gibi değil zaten şuan.

1 Eylül Cuma günü önceden rankı açık olanlara ilk davet dalgası geldi. Ertesi gün 2 Eylül Cumartesi de rankını cuma günü açanlara ikinci dalga davet geldi, ondan sonra 3. davet dalgası daha gelmedi. Ne zaman bir daha davet dalgası geleceği Valve'in keyfine kalmış.

Son düzenleme:
Şimdi ben seçkini parayla almamıştım. bir ara 40 seviye olana bedava veriyordu. CS2 davetinin gelmemesinin nedenlerinden olabilir mi? Şahsi fikirlerinizi merak ediyorum. (Rankım 4 gündür açık.)
20 seviye olana geliyordu* ama bunla alakası yok zaten. Sabredin hocam gelecek.

Bende 5 gündür bekliyorum hala gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…