K kuz3yy0 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 RX 6600 8GB ASRock B450M HDV Corsair Vengeance 2x8 GB (16 GB) Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #11 Mon Reeve dedi: Şimdi ben seçkini parayla almamıştım. Bir ara 40 seviye olana bedava veriyordu. CS2 davetinin gelmemesinin nedenlerinden olabilir mi? Şahsi fikirlerinizi merak ediyorum. (rankım 4 gündür açık.) Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemede sana da gelecek kardeşim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
Mon Reeve dedi: Şimdi ben seçkini parayla almamıştım. Bir ara 40 seviye olana bedava veriyordu. CS2 davetinin gelmemesinin nedenlerinden olabilir mi? Şahsi fikirlerinizi merak ediyorum. (rankım 4 gündür açık.) Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemede sana da gelecek kardeşim.
CS2BEKLİYOZ Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #12 Kardeslerım herkese gelmis olmasi lazim h. O gelmıs bana 3.davet dalgası.
Mon Reeve Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #13 CS2BEKLİYOZ dedi: Kardeslerım herkese gelmis olmasi lazim h. O gelmıs bana 3.davet dalgası. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki alanlar olmuş ama yine alamayanlar var
CS2BEKLİYOZ dedi: Kardeslerım herkese gelmis olmasi lazim h. O gelmıs bana 3.davet dalgası. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki alanlar olmuş ama yine alamayanlar var
CS2BEKLİYOZ Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #14 Mon Reeve dedi: Ne yazık ki alanlar olmuş ama yine alamayanlar var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sans ısı adı ustunde closed beta ıllakı oyun open beta olunca herkes oynayacaktır.
Mon Reeve dedi: Ne yazık ki alanlar olmuş ama yine alamayanlar var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sans ısı adı ustunde closed beta ıllakı oyun open beta olunca herkes oynayacaktır.
Slyrox Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #15 Benim CS 2'nin il dağıtılma dalgasınıda rankım falan her şeyim açıktı gelmedi 2.dalgada da gelmedi. CS2BEKLİYOZ dedi: Evet hocam sans ısı adı ustunde closed beta ıllakı oyun open beta olunca herkes oynayacaktır. Genişletmek için tıkla... Open beta açıldı işte yine gelmiyor oyun. Giorno Giovanna dedi: 23 Eylül'de oynarsın oynanacak gibi değil zaten şu an. Genişletmek için tıkla... 26 Eylül oldu hala gelmedi Son düzenleme: 26 Eylül 2023
Benim CS 2'nin il dağıtılma dalgasınıda rankım falan her şeyim açıktı gelmedi 2.dalgada da gelmedi. CS2BEKLİYOZ dedi: Evet hocam sans ısı adı ustunde closed beta ıllakı oyun open beta olunca herkes oynayacaktır. Genişletmek için tıkla... Open beta açıldı işte yine gelmiyor oyun. Giorno Giovanna dedi: 23 Eylül'de oynarsın oynanacak gibi değil zaten şu an. Genişletmek için tıkla... 26 Eylül oldu hala gelmedi
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.695 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #16 Slyrox dedi: Benim CS 2'nin il dağıtılma dalgasınıda rankım falan her şeyim açıktı gelmedi 2.dalgada da gelmedi. Open beta açıldı işte yine gelmiyor oyun. 26 Eylül oldu hala gelmedi Genişletmek için tıkla... Yarın geliyor.
Slyrox dedi: Benim CS 2'nin il dağıtılma dalgasınıda rankım falan her şeyim açıktı gelmedi 2.dalgada da gelmedi. Open beta açıldı işte yine gelmiyor oyun. 26 Eylül oldu hala gelmedi Genişletmek için tıkla... Yarın geliyor.