Mesquite Centipat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 7 25 Kasım 2023 #1 Merhaba, Bir süredir karşı takımdan gelen mesajları göremiyorum. Oyunu sildim tekrar yükledim, oyun ayarlarını sıfırladım hiçbir şekilde düzelmedi. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
Merhaba, Bir süredir karşı takımdan gelen mesajları göremiyorum. Oyunu sildim tekrar yükledim, oyun ayarlarını sıfırladım hiçbir şekilde düzelmedi. Yardımcı olabilecek var mı?
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.622 Çözümler 14 25 Kasım 2023 #2 Oyun ayarlarından karşı takımın sohbetini kapatmış olabilir misiniz? Oyunda karşı takımın üzerinde "X" işareti ve sadece renk mi görünüyor? Artı 0 Eksi
Oyun ayarlarından karşı takımın sohbetini kapatmış olabilir misiniz? Oyunda karşı takımın üzerinde "X" işareti ve sadece renk mi görünüyor?
KS KS Mesquite Centipat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 7 25 Kasım 2023 #3 Garibo dedi: Oyun ayarlarından karşı takımın sohbetini kapatmış olabilir misiniz? Oyunda karşı takımın üzerinde "X" işareti ve sadece renk mi görünüyor? Genişletmek için tıkla... Hayır karşı takımda mute yok Artı 0 Eksi
Garibo dedi: Oyun ayarlarından karşı takımın sohbetini kapatmış olabilir misiniz? Oyunda karşı takımın üzerinde "X" işareti ve sadece renk mi görünüyor? Genişletmek için tıkla... Hayır karşı takımda mute yok