Demeanour Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 525 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #1 CS2´de sağ üstteki ms anlık olarak çıkıyor ve oyun 2-3 saniyeliğine takılıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir türlü çözemedim. Çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı, doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Bir çözümünü bulan varsa söyleyebilir mi?
CS2´de sağ üstteki ms anlık olarak çıkıyor ve oyun 2-3 saniyeliğine takılıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir türlü çözemedim. Çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı, doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Bir çözümünü bulan varsa söyleyebilir mi?
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 29 Ocak 2025 #2 Oyun ayarlarında ping değerini sadece kötü olduğunda göster gibi bir ayar var. Onu açtığınız için bir süreliğine çıkıp hemen gidiyordur.
Oyun ayarlarında ping değerini sadece kötü olduğunda göster gibi bir ayar var. Onu açtığınız için bir süreliğine çıkıp hemen gidiyordur.
Demeanour Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 525 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #3 AGI dedi: Oyun ayarlarında ping değerini sadece kötü olduğunda göster gibi bir ayar var. Onu açtığınız için bir süreliğine çıkıp hemen gidiyordur. Genişletmek için tıkla... Kapattığım halde yine düzelmez ise ne yapmalıyım?
AGI dedi: Oyun ayarlarında ping değerini sadece kötü olduğunda göster gibi bir ayar var. Onu açtığınız için bir süreliğine çıkıp hemen gidiyordur. Genişletmek için tıkla... Kapattığım halde yine düzelmez ise ne yapmalıyım?
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 29 Ocak 2025 #4 Demeanour dedi: Kapattığım halde yine düzelmez ise ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama düzelir muhtemelen.
Demeanour dedi: Kapattığım halde yine düzelmez ise ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama düzelir muhtemelen.