CS2 de surf hızı nasıl arttırılır?

canris

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, surf oynamak için CS2 surf haritalarından birisine girdim ve karakterim bayağı yavaş surf yapıyor. Diğer oyuncuları izlediğimde daha hızlı olduklarını gördüm. FPS ile alakalı diye düşünüyordum fakat 400 FPS almama rağmen pek de hızlı değil. CS:GO zamanında surf falan yaparken sunucudan sunucuya değişiyordu fakat bazı sunucularda 4K hıza falan ulaşabiliyordum. CS2 de 1600 - 1900 falan oluyor ve bu bayağı yavaş geliyor. Bu hızı nasıl arttırırım?

Hayır FPS ile alakalı değil Surf yapmayı kavrayamamışsın.
Normalde bıçak ile yürüdüğünde 250 birim hareket edersin.
Fakat zıplayıp (boşluk) a ve d basıp o yönde mouse'yi çevirisen hızın artar

başka hiçbir tuşa basmana gerek yok ki zaten 1600-1900 gibi rakamlarla yapılır.
Aşağı doğru kayıp çıkarken yukarı bakmak gerekir. genelde rampanın en altından git sonra yüksel bu zamanlamayı tuttur.

Onun dışında sadece A - D tuşlarını kullan boşluk, w, s düğmelerini unut.
Gitmek istediğin yöne doğru bak.

Sadece zaten a - D ile yapıyorum, mantığını biliyorum. CS2 çıktığında beridir surf yapmıyorum, en son CS:GO'da yapmıştım. Mantığını biliyorum fakat 1600 - 1900 hızlarda yavaş hissettiriyor. Akıcı gelmiyor ve ağır çekimde gibi geliyor. Benim sorunum tam olarak bu aslında 2800'e kadar falan çıkartabiliyorum fakat 1900 civarlarında hızlı gitmiyor karakterim.

O CS2 nin problemi yapanlar var mı var fakat serverdan servera değişiyor. Şuan surf yapan az kişi var zaten. Bir ara düzeldi yeniden bozdular demekki.

O CS2 nin problemi yapanlar var mı var fakat serverdan servera değişiyor. Şuan surf yapan az kişi var zaten. Bir ara düzeldi yeniden bozdular demekki.
Server ile alakalı olabilir, birkaç farklı server da daha deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…