Virifus Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 5500XT 8gb 16 GB 3200Mhz DDR4 dual channel Ram B450M S2H Anakart Ryzen 5 3600 İşlemci XTC 80Plus Silver 600W Psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ne yaparsam yapayım çözülmedi, modeme restart attım, farklı Steam hesabı ile denedim, hile yok bu arada. Oyunu sildim yükledim. Ne yaparsam yapayım giremiyorum.
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ne yaparsam yapayım çözülmedi, modeme restart attım, farklı Steam hesabı ile denedim, hile yok bu arada. Oyunu sildim yükledim. Ne yaparsam yapayım giremiyorum.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 14 Haziran 2024 #2 Rivaturner bu hataya sebep olabiliyor diye biliyorum. Açıksa kapatabilir misiniz?
Firostr Megapat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Ekran kartınız AMD sanırım. Gecikme önleme gibi bir ayar var onu kapatın. Adrenalin Software'den.
Virifus Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 5500XT 8gb 16 GB 3200Mhz DDR4 dual channel Ram B450M S2H Anakart Ryzen 5 3600 İşlemci XTC 80Plus Silver 600W Psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2024 #4 Firostr dedi: Ekran kartınız AMD sanırım. Gecikme önleme gibi bir ayar var onu kapatın. Adrenalin Software'den. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı usta enversosa dedi: Rivaturner bu hataya sebep olabiliyor diye biliyorum. Açıksa kapatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende yok rivaturenr
Firostr dedi: Ekran kartınız AMD sanırım. Gecikme önleme gibi bir ayar var onu kapatın. Adrenalin Software'den. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı usta enversosa dedi: Rivaturner bu hataya sebep olabiliyor diye biliyorum. Açıksa kapatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende yok rivaturenr
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.645 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2024 #5 Açık olan bir program bu soruna sebep oluyor. Arka planda hangi programlar açık? Windows açılışında hangi programlar açılıyor bunlara bakın.
Açık olan bir program bu soruna sebep oluyor. Arka planda hangi programlar açık? Windows açılışında hangi programlar açılıyor bunlara bakın.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 14 Haziran 2024 #6 Virifus dedi: Eki Görüntüle 2222622 Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ne yaparsam yapayım çözülmedi, modeme restart attım, farklı Steam hesabı ile denedim, hile yok bu arada. Oyunu sildim yükledim. Ne yaparsam yapayım giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarınızı doğrular misiniz? Daha önce herhangi bir topluluk sunucularına vs girdiniz mi? Bazen o mapler bu hataya sebebiyet verebiliyor.
Virifus dedi: Eki Görüntüle 2222622 Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ne yaparsam yapayım çözülmedi, modeme restart attım, farklı Steam hesabı ile denedim, hile yok bu arada. Oyunu sildim yükledim. Ne yaparsam yapayım giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarınızı doğrular misiniz? Daha önce herhangi bir topluluk sunucularına vs girdiniz mi? Bazen o mapler bu hataya sebebiyet verebiliyor.
Virifus Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 157 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 5500XT 8gb 16 GB 3200Mhz DDR4 dual channel Ram B450M S2H Anakart Ryzen 5 3600 İşlemci XTC 80Plus Silver 600W Psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2024 #7 Heunzey dedi: Oyun dosyalarınızı doğrular misiniz? Daha önce herhangi bir topluluk sunucularına vs girdiniz mi? Bazen o mapler bu hataya sebebiyet verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Doğruladım az önce olmadı, Atolye haritasından bahsediyorsanız eğer siliyorum şimdi Virifus dedi: Doğruladım az önce olmadı, Atolye haritasından bahsediyorsanız eğer siliyorum şimdi Genişletmek için tıkla... Bu da olmadı anifraxe dedi: Açık olan bir program bu soruna sebep oluyor. Arka planda hangi programlar açık? Windows açılışında hangi programlar açılıyor bunlara bakın. Genişletmek için tıkla... Arka planda sadece spotify var başka hiç bir şey yok
Heunzey dedi: Oyun dosyalarınızı doğrular misiniz? Daha önce herhangi bir topluluk sunucularına vs girdiniz mi? Bazen o mapler bu hataya sebebiyet verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Doğruladım az önce olmadı, Atolye haritasından bahsediyorsanız eğer siliyorum şimdi Virifus dedi: Doğruladım az önce olmadı, Atolye haritasından bahsediyorsanız eğer siliyorum şimdi Genişletmek için tıkla... Bu da olmadı anifraxe dedi: Açık olan bir program bu soruna sebep oluyor. Arka planda hangi programlar açık? Windows açılışında hangi programlar açılıyor bunlara bakın. Genişletmek için tıkla... Arka planda sadece spotify var başka hiç bir şey yok