CS2 Deagle mermileri kötü gidiyor

Oyunu savunmalık bir durum yok hocam. Videoda bir problem yok, oyun içerisinde CS2 mekaniğinden dolayı anormal durumlar yaşanıyor ancak bu sizin Deagle mermileriniz daha isabetsiz gittiği anlamına gelmiyor.

Oyun biraz bozuk ama her sıktığım gitmiyor da denilemez, ping sabit 50 ise her sıktığım gidiyor vallahi benim, şu klibi de geçen kaydetmiştim tam bu konuya layıkmış :D Watch Replay_2025.02.28-21.14
(Şarkıyı görmezden gelin)

Şu linke kısa bir ekran kaydı bıraktım. Ve evet mermilerim bu tarz, Crosshair'den bağımsız bir şekilde saçma sapan yerlere gidiyor. Ekran gereksiz sarsılıyor ve Crosshair sağa sola saçma sapan yerlere çıkıyor. Oyun içinde de bu tarz sorun yüzünden çoğu yerde ölüp kanser oluyorum. Biraz bakayım belki çözümü vs. vardır diye bakındım fakat pek bir sonuca varamadım. Önüme dün şöyle bir Shorts videosu çıktı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3-5 saniye sonra belli saniye aralığında ateş ettiğinde gayet de güzel gidiyor mermileri. Oyun içinden de 1-2 kayıt gösterdi. Adamın Crosshair'i saçma sapan yerlere sekmiyor ve sabit kalıyor. Benim attığım kayıtta ise bu saniye aralığından daha uzun bir şekilde ateş etmeme rağmen mermilerim saçma sapan yerlere gidiyor ve Crosshair sağa sola oynuyor, videodaki gibi sabit kalmıyor. Anlamadım gitti ekstra bir ayar mı yapmam gerek? Neyi gözden kaçırıyorum?

Hocam psikolojik bir durum oyun mekaniği bu şekilde maalesef oynadıkça kas hafızası oluşur alışırsınız adama odaklanmayı deneyin belki faydası olur.

Oyun biraz bozuk ama her sıktığım gitmiyor da denilemez, ping sabit 50 ise her sıktığım gidiyor vallahi benim, şu klibi de geçen kaydetmiştim tam bu konuya layıkmış :D Watch Replay_2025.02.28-21.14
(Şarkıyı görmezden gelin)
Hocam oyunda problemlerin olduğu aşikâr, TAB'a basınca FPS'inizin 47'ye düşmesi mesela. 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı