CS2 değerli skinler nasıl satılır?

Magnetoz

Hectopat
CS2'de 2000-3000$ değerinde skinlerim var. Bunları hangi sitelerde satıp nakit paraya çevirebilirim? Türkiye'de alıcı bulunur mu? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ByNoGame'de satabilirsin.

Selamlar, skinlerinizi satmak için sayısız alternatifiniz bulunuyor. Öncelikle ByNoGame gibi siteleri pahalı skinler için tavsiye etmiyorum. Bir kaç dolarlık skinleri satarken ve ya alırken pratik olduğu için kullandığımda bile satıcı ve alıcı kaynaklı onlarca sorun yaşadım ve aşırı yüksek bir komisyon oranı bulunuyor. Ayrıca ülkenin ekonomik durumu nedeniyle pahalı skinlerinize alıcı bulmanız çok zor olacaktır.

Gerçekten özel bir iteminiz varsa Twitter'da güvenilir traderlara ulaşıp itemlerle ilgilenip ilgilenmediğini sorabilirsin ve hiç bir komisyon olmadan paranın tamamını elde edebilirsin fakat traderlar bankaların para aktarımlarında paranın bekletilmesi gibi uygulamalarla vakit kaybetmek yerine Etherium gibi coin çeşitleriyle transfer gerçekleştirir bu yüzden on sekiz yaşından büyük olmanız gerekmekte.

Eğer amacınız parayı nakit olarak elde etmek değilse Buff163'te satış gerçekleştirebilirsiniz burası CS2'nin en büyük pazarıdır. Burada tuttuğunuz bakiyeyi aktif CS oynuyorsanız elbet bir gün tekrardan kullanırsınız fakat dediğim gibi para çekimi yapmak için Çin vatandaşı olmanız gerekmekte.

Egecan Kırtaş, elseen, Levia gibi içerik üreticilerinin Discord kanallarında alım satım kanalları mevcut. Bu yöntemde ise direkt içerik üreticisi size aracı oluyor ve ufak aracılık komisyonuyla tekrardan güvenli bir şekilde alış verişi gerçekleştirebiliyorsun.

Aracılık gibi şeylere güvenmeyip hiç uğraşmak istemiyorsan ve direkt her şeyi sitenin halletmesini istiyorsan ise Dmarket'i önerebilirim. ByNoGame'e göre çok daha düşük komisyonları mevcut. Kullanıcı sayısı ve hitap ettiği ülkelerin refah seviyesi daha yüksek olduğundan dolayı daha kısa sürede ve daha yüksek miktarlara skinlerini satabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı