erd4mss Picopat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Bayadan beri editlerle uğraşıyorum, hep maç içi kayıt alırdım. Farklılık olsun diye buradan alacaktım ama alttaki şeyi komple kapatıp nasıl sanki maç içindeymiş gibi izleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2024
Bayadan beri editlerle uğraşıyorum, hep maç içi kayıt alırdım. Farklılık olsun diye buradan alacaktım ama alttaki şeyi komple kapatıp nasıl sanki maç içindeymiş gibi izleyebilirim?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 21 Aralık 2024 #2 Shift+F2 tuş kombinasyonuyla açıp kapatabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS erd4mss Picopat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #3 Yürüyen HLTV dedi: Shift+F2 tuş kombinasyonuyla açıp kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dostum gerçekten çok sağol teşekkür ediyorum iyi geceler Artı 0 Eksi
Yürüyen HLTV dedi: Shift+F2 tuş kombinasyonuyla açıp kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dostum gerçekten çok sağol teşekkür ediyorum iyi geceler