E efegoktugyıld12 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Merhaba. Bugün sabah 6 da kalktım CS2 icin herkese gelmiş ama rankim açık değildi. Rankimi açsam gelir mi bana da? Bir de rank nasıl açılır suanlim rankim yok hep basit eğlence falan girdim 2 3 maç kaldi bir rekabetci rutbem olmasina (seçkin hesabim var)
Merhaba. Bugün sabah 6 da kalktım CS2 icin herkese gelmiş ama rankim açık değildi. Rankimi açsam gelir mi bana da? Bir de rank nasıl açılır suanlim rankim yok hep basit eğlence falan girdim 2 3 maç kaldi bir rekabetci rutbem olmasina (seçkin hesabim var)
apEXishere Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #21 efegoktugyıld12 dedi: Merhaba. Bugün sabah 6 da kalktım CS2 icin herkese gelmiş ama rankim açık değildi. Rankimi açsam gelir mi bana da? Bir de rank nasıl açılır suanlim rankim yok hep basit eğlence falan girdim 2 3 maç kaldi bir rekabetci rutbem olmasina (seçkin hesabim var) Genişletmek için tıkla... kanka aynı derdi yaşıyordum biraz önce düştü cs2 bana yaklaşık rankı açalı 4-5 gün oldu diye tahmin ediyorum Artı 0 Eksi
efegoktugyıld12 dedi: Merhaba. Bugün sabah 6 da kalktım CS2 icin herkese gelmiş ama rankim açık değildi. Rankimi açsam gelir mi bana da? Bir de rank nasıl açılır suanlim rankim yok hep basit eğlence falan girdim 2 3 maç kaldi bir rekabetci rutbem olmasina (seçkin hesabim var) Genişletmek için tıkla... kanka aynı derdi yaşıyordum biraz önce düştü cs2 bana yaklaşık rankı açalı 4-5 gün oldu diye tahmin ediyorum
hexbreaker Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 127 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: XPG Gammix D10 8x8GB Dual 3200MHz SSD: Kioxia Exceria 500GB NVMe SSD Ekran kartı: Msi Rtx 3050 Ventus 2X 8GB Anakart: MSI Pro H610M-G DDR4 İşlemci:12th Gen Intel(R) Core(TM) i3-12100F Cinsiyet Erkek Meslek Barmen 9 Eylül 2023 #22 Yaklaşık 5-6 gün önce rekabetçi maç attım ve ligim belli oldu bu gece bana davet geldi, twitter'dan valve'yi takip ediyodum konu ile alakalı tweet atmışlar bugün davet kodları dağıtılmış. İşte o tweet. Artı 0 Eksi
Yaklaşık 5-6 gün önce rekabetçi maç attım ve ligim belli oldu bu gece bana davet geldi, twitter'dan valve'yi takip ediyodum konu ile alakalı tweet atmışlar bugün davet kodları dağıtılmış. İşte o tweet.