Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 21 Kasım 2024 #1 CS2 direkt başlattığımda bu hata geliyor, durduk yere oldu, oyunu silip yükledim düzelmedi, ne yapmam gerekiyor? Whipman dedi: CS2 direkt başlattığımda bu hata geliyor, durduk yere oldu, oyunu silip yükledim düzelmedi, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kapatın bu boş konuyu. Çözdüm bunu. Dosya Ekleri 1732221052069.png 5,1 KB · Görüntüleme: 108 Son düzenleme: 23 Kasım 2024
CS2 direkt başlattığımda bu hata geliyor, durduk yere oldu, oyunu silip yükledim düzelmedi, ne yapmam gerekiyor? Whipman dedi: CS2 direkt başlattığımda bu hata geliyor, durduk yere oldu, oyunu silip yükledim düzelmedi, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kapatın bu boş konuyu. Çözdüm bunu.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 23 Kasım 2024 #2 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
KS KS Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 9 Aralık 2024 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Çift ekrandan kaynaklı olmuş hocam 60 hz monitör kaldıramamış. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Çift ekrandan kaynaklı olmuş hocam 60 hz monitör kaldıramamış.