Çözüldü CS2 donup kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Kayıp Kodlar Okyanusu
Daha fazla  
Meslek
Dişçi
RAM
8x2 3600 MHz
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
Ryzen 5600x
Oyuna giriyorum 1-2 bilemedin 5 dk sonra oyun bir anda olduğu yerde donup kalıyor. Görev Yöneticisi'nden kapatana kadar da kapanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşe yaramadı. Çok sinir bozucu bir sorun.

Bir oyunda daha bu sorunu yaşamaya başladım God of War oyununda hata vererek kapanıyor.
Acaba ekran kartını yanlış takmış olabilir miyim hazır sistem olarak geldi. Ekran kartı demonteydi. Kendim taktım.

Galiba sorunu anladım. Ekran kartı güç kablosunu yanlış bağlamışım galiba. Eve dönünce test edip yazacağım.

Sorun düzeldi. Kabloyu söktüm ve kablo doğruymuş tekrar taktım kabloyu açtım ve sorun düzeldi. İlk taktığımda tam takamamış olabilirim bundan kaynaklanmış olabilir.
Oyunu silip yüklemeyi deneyin.

İşe yaramadı. Çok sinir bozucu bir sorun.

Bir oyunda daha bu sorunu yaşamaya başladım God of War oyununda hata vererek kapanıyor.
Acaba ekran kartını yanlış takmış olabilir miyim hazır sistem olarak geldi. Ekran kartı demonteydi. Kendim taktım.

Galiba sorunu anladım. Ekran kartı güç kablosunu yanlış bağlamışım galiba. Eve dönünce test edip yazacağım.

Sorun düzeldi. Kabloyu söktüm ve kablo doğruymuş tekrar taktım kabloyu açtım ve sorun düzeldi. İlk taktığımda tam takamamış olabilirim bundan kaynaklanmış olabilir.

Dosya Ekleri

• IMG_0083.jpeg
    IMG_0083.jpeg
    27,9 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0067.jpeg
    IMG_0067.jpeg
    112,1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri