CS2 drop sistemi nasıl çalışır

SWhiteMader

Centipat
Daha fazla  
Eskiden CS:GO'da SG553 Integra'le ve CS:GO weapon case düşebiliyordu. Şimdi yeni drop sisteminde böyle itemler düşebilir mi? Ve bir de CS2 seçkin almak bu zamanda mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil, düşen kasalar ortalama 0,3 - 1 dolar arası. Drop sistemi şöyle : level atladıkdan sonra haftada 1 kere kasa ve skin düşürme hakkınız var.

Şimdi almazsan sonra indirime gireceği felan yok.Uzun süre oynamayı düşünüyorsan alabilirsin.

Eskiden CS:GO'da SG553 ıntegra'le ve CS:GO weapon case düşebiliyordu. Şimdi yeni drop sisteminde böyle itemler düşebilir mi? Ve bir de CS2 seçkin almak bu zamanda mantıklı mı?

Seçkin almak mantıklı. Haftada bir kez drop düşüyor, 4itemden 2 tanesini seçiyorsunuz genellikle 0.30 dolar ve 1dolar arasında kasa düşüyor. Daha yüksek değerli itemler şansınıza bağlı.

Şimdi almazsan sonra indirime gireceği felan yok.Uzun süre oynamayı düşünüyorsan alabilirsin.
Şuan 470 küsür saatim var neredeyse her gün oynuyorum ama benim arkadaşlarda seçkin var hep 10 20 centlik droplar geliyor buna değer mi ki. Ha bir de düz rekabetçide saçma sapan oynayan insanlar geliyor belki premier için alabilirim.

Şu an 470 küsur saatim var neredeyse her gün oynuyorum ama benim arkadaşlarda seçkin var hep 10 20 centlik droplar geliyor buna değer mi ki. Ha bir de düz rekabetçide saçma sapan oynayan insanlar geliyor belki Premier için alabilirim.

Düz rekabetçi oynanmaz seçkin oynayın. Düşük değerli droplar arkadaşınızın şansına bağlı 1 dolarlık item düştüğüde oluyor.

Bence mantıklı CS2 sonu olacak bir oyun değil ömür boyu oynarsın ve de seçkin hesapla daha az Troll'e denk gelirsin 800 saatim var 2 yıl kadar önce weapon case 1 düştü bana :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı