Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 28 Eylül 2023 #21 Bide yeni bir operasyon gelecegi söyleniyor ama suanlik sadece bir idda. Reddit güvenilir bir kaynak sayilmadigindan, güvenilir bir kaynak yok.
Bide yeni bir operasyon gelecegi söyleniyor ama suanlik sadece bir idda. Reddit güvenilir bir kaynak sayilmadigindan, güvenilir bir kaynak yok.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 28 Eylül 2023 #22 Frstghost dedi: Bide yeni bir operasyon gelecegi söyleniyor ama suanlik sadece bir idda. Reddit güvenilir bir kaynak sayilmadigindan güvenilir bir kaynak yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. @Frstghost hocam yeni cs2 default müzik kiti eklenmiş diyor notlarda. Bir farklılık var mı güzel kit mi? Deneyimlediyseniz tabi. Son düzenleme: 28 Eylül 2023
Frstghost dedi: Bide yeni bir operasyon gelecegi söyleniyor ama suanlik sadece bir idda. Reddit güvenilir bir kaynak sayilmadigindan güvenilir bir kaynak yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. @Frstghost hocam yeni cs2 default müzik kiti eklenmiş diyor notlarda. Bir farklılık var mı güzel kit mi? Deneyimlediyseniz tabi.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 28 Eylül 2023 #23 theumtkyd dedi: Teşekkürler hocam. @Frstghost hocam yeni cs2 default müzik kiti eklenmiş diyor notlarda. Bir farklılık var mı güzel kit mi? Deneyimlediyseniz tabi. Genişletmek için tıkla... Evet, eklenmis. Ben bakmadim. Bakanlar iyi diyorlar.
theumtkyd dedi: Teşekkürler hocam. @Frstghost hocam yeni cs2 default müzik kiti eklenmiş diyor notlarda. Bir farklılık var mı güzel kit mi? Deneyimlediyseniz tabi. Genişletmek için tıkla... Evet, eklenmis. Ben bakmadim. Bakanlar iyi diyorlar.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 28 Eylül 2023 #24 Frstghost dedi: Evet, eklenmis. Ben bakmadim. Bakanlar iyi diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kapalı betayı yeterince deneyimlemiş olmama rağmen yine çok hypelandım oyuna Sabah okul var ve uyuyamayacağım sanırım.
Frstghost dedi: Evet, eklenmis. Ben bakmadim. Bakanlar iyi diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kapalı betayı yeterince deneyimlemiş olmama rağmen yine çok hypelandım oyuna Sabah okul var ve uyuyamayacağım sanırım.
Desmaed Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 238 Çözümler 2 Yer İstanbul 29 Eylül 2023 #25 Ala ala bugün lvl atlamama rağmen hala kapalı gözüküyor bende
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #26 Nahri dedi: Her seferinde kasa seçeneğini sunacağını sanmıyorum, muhtemelen genelde iki dandik skin iki tane de sprey olur ara sıra da kasa. Ama iki tane kasa aynı anda gelirse jackpot! Genişletmek için tıkla... 2 farklı hesapta atladım ikisinde de bir kasa geldi, sanırım bir kasa garanti ama 2. gelme ihtimali var mı bilmiyorum.
Nahri dedi: Her seferinde kasa seçeneğini sunacağını sanmıyorum, muhtemelen genelde iki dandik skin iki tane de sprey olur ara sıra da kasa. Ama iki tane kasa aynı anda gelirse jackpot! Genişletmek için tıkla... 2 farklı hesapta atladım ikisinde de bir kasa geldi, sanırım bir kasa garanti ama 2. gelme ihtimali var mı bilmiyorum.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 30 Eylül 2023 #27 Her seferinde veriyor hocam. Kaos5801 dedi: 2 farklı hesapta atladım ikisinde de bir kasa geldi, sanırım bir kasa garanti ama 2. gelme ihtimali var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
Her seferinde veriyor hocam. Kaos5801 dedi: 2 farklı hesapta atladım ikisinde de bir kasa geldi, sanırım bir kasa garanti ama 2. gelme ihtimali var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #28 Nahri dedi: Her seferinde veriyor hocam. Genişletmek için tıkla... Evet ama 1'den fazla veriyor mu belli değil.
Nahri dedi: Her seferinde veriyor hocam. Genişletmek için tıkla... Evet ama 1'den fazla veriyor mu belli değil.