CS2 drop sorunu nasıl giderilir?

İşletim sistemi
Windows 11

YiğitAkkabak

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16GB 3600 Hz
Ekran kartı
RTX3050
Anakart
asus prime a520-mr
İşlemci
ryzen 5 5600
İki gün öncesine kadar hiçbir problemim yoktu. Ne olduysa son iki gündür CS2'yi açtığımda bilgisayar ölüyor resmen. Menüde çok kasmaya başladı. Maç içinde drop yemeye başladım. Kafayı yedirtti bana başka hiçbir oyunda bu sorunla karşılaşmadım. Bilgisayarım da CS2 için gayet yeterli Ryzen 5 5600 + RTX 3050. oyun içinde drop girince bakıyorum FPS 200+ seviyelerde anlık FPS düşüşü olmuyor ama drop giriyor pingim de 58. neden dolayı oldu çözemiyorum. Oyun dosyalarını doğruladım olmadı, silip tekrar yükledim olmadı, format atmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam simdi 2 yol var 2. yol bayağı uzun.
16 Nisanda gelen NVIDIA guncellemsi soylenenlere gore CS2 de FPS düşmesi yapiyormus onceki surumu indirmeniz tavsiyemdir bir arkadas daha sabah bundan dolayi konu acip kendisi cozmus sorunu.

V-Sync acik mi? Ayni problemi yasiyordum acinca duzeldi. Birde G-Sync’yi aktif edin.
ddu ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükledim açıp deneyeyim

Hocam simdi 2 yol var 2. yol bayağı uzun.
16 Nisanda gelen NVIDIA guncellemsi soylenenlere gore CS2 de FPS düşmesi yapiyormus onceki surumu indirmeniz tavsiyemdir bir arkadas daha sabah bundan dolayi konu acip kendisi cozmus sorunu.
bir önceki sürümü nasıl indireceğim nvidia app en son sürümü gösteriyor sadece

DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükledim açıp deneyeyim

Bir önceki sürümü nasıl indireceğim NVIDIA App en son sürümü gösteriyor sadece

Hocam soyle, DDU ile silin. Sonra NVIDIA 3050 driver yazin manuel driver indirme yerini bulun 16 Nisan degilde ondan oncekini yukleyin.

Hocam yine olmazsa pek bir şey bkelemeyin. Oyunun optimizasyonu tost makinesine yakın( biraz abartı oldu)

Hocam yine olmazsa pek bir şey bkelemeyin. Oyunun optimizasyonu tost makinesine yakın( biraz abartı oldu)

Abartı değil hocam. Bende i5 12500H RTX 4060 laptop var tamam çok iyi bir sistem değil ama iyi bir sistem ve ben bile optimizasyon ayarları yaptım ve modlu Windows kurdum ancak öyle düzeltebildim performans sorununu.

Abartı değil hocam. Bende i5 12500H RTX 4060 laptop var tamam çok iyi bir sistem değil ama iyi bir sistem ve ben bile optimizasyon ayarları yaptım ve modlu Windows kurdum ancak öyle düzeltebildim performans sorununu.

Valve reisin işleri hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…