alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 496 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #11 sogukoralet dedi: Valve reisin işleri hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden yani şunu diyeyim benim psikolojik sorunlarım var düzeltene kadar ciddiyim delircektim yani
sogukoralet dedi: Valve reisin işleri hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden yani şunu diyeyim benim psikolojik sorunlarım var düzeltene kadar ciddiyim delircektim yani
Y YiğitAkkabak Kilopat Katılım 4 Mart 2018 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #12 sogukoralet dedi: Hocam yine olmazsa pek bir şey bkelemeyin. Oyunun optimizasyonu tost makinesine yakın( biraz abartı oldu) Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürücüyü yükledim sorun çözüldü nvidia batırmış son sürücüde
sogukoralet dedi: Hocam yine olmazsa pek bir şey bkelemeyin. Oyunun optimizasyonu tost makinesine yakın( biraz abartı oldu) Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürücüyü yükledim sorun çözüldü nvidia batırmış son sürücüde
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.184 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 30 Nisan 2025 #13 YiğitAkkabak dedi: DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürücüyü yükledim sorun çözüldü nvidia batırmış son sürücüde Genişletmek için tıkla... Hangi sürücü hocam kullandığınız
YiğitAkkabak dedi: DDU ile sürücüyü kaldırıp bir önceki sürücüyü yükledim sorun çözüldü nvidia batırmış son sürücüde Genişletmek için tıkla... Hangi sürücü hocam kullandığınız
Y YiğitAkkabak Kilopat Katılım 4 Mart 2018 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #14 WinTime dedi: Hangi sürücü hocam kullandığınız Genişletmek için tıkla... 572.83