CS2 oynarken anormal derecede FPS düşüşü var hiç anlamadım. Rekabetci girince ortalama FPS'im 120-150 internetten oyun performansına baktım 240-280 FPS alıyor full ayarlarda. Bunun sebebi nedir?
CS2 oynarken anormal derecede FPS düşüşü var hiç anlamadım. Rekabetci girince ortalama FPS'im 120-150 internetten oyun performansına baktım 240-280 FPS alıyor full ayarlarda. Bunun sebebi nedir?
Ekran kartı driverlerinizi güncelleyin ve NVIDIA Denetim Masası'ndan her şeyi en düşüğe çekin CS2 de oyun içi ayarları düşürün ve sonucu tekrar buraya yazın.
Ekran kartı driverlerinizi güncelleyin ve NVIDIA Denetim Masası'ndan her şeyi en düşüğe çekin CS2 de oyun içi ayarları düşürün ve sonucu tekrar buraya yazın.
Tüm yazılımsal çözümleri denememe rağmen herhangi bir iyileşme sağlayamadım. RAM’ini tek modül (1x16GB, Single Channel) mi, yoksa çift modül (2x8GB, Dual Channel) olarak mı kullanıyorsun?
Ryzen işlemciler, bellek bant genişliğine oldukça duyarlıdır ve CS2 gibi işlemciye bağımlı oyunlar, Single Channel RAM’den ciddi şekilde etkilenebilir. Ben de şu an Single Channel kullanıyorum ve performans düşüklüğünün bundan kaynaklanabileceğini düşündüğüm için ikinci RAM modülünü sipariş ettim.
Eğer sen de Single Channel kullanıyorsan ve bu sorun sadece CS2 de yaşanıyorsa, çözüm büyük ihtimalle RAM’i Dual Channel’a yükseltmek olabilir. Böyle ce ben de kendi sorunumun çözümünü teyit edebilirim