CS2 düzelir mi?

sogukoralet

Centipat
Daha fazla  
Hocam sizce düzelir mi? Benim şahsi fikrim CS2'yi CS:GO'dan ayrı olarak oyun çıkarmalılardı. Bana CS2 mekanikleri ağır geliyor sanki kaplumbağa gibi oynuyoruz. CS:GO silah sallaması yürürken o spray bana çok iyi geliyordu özellikle o mermiler tam böyle çıkmıyorduya. Ama CS2 battielfield gibi mermi yapmış. Sıkıyorum sanki 1 saatte gidiyor mermi. Sizce nasıl olmalı?

Valve'nin çok umursadığını sanmıyorum ilk önce optimize etseler oyunu sonrası gelir.

Önce Nvidia kartlarda FPS düşüklüğü problemini ve hileyi çözsünler de onu yaparlar. Keşke hiç CS2 ye geçmeselerdi.

FPS problemi, hileciler, tamamen kumara dönmüş case openingler... Düzelmez hocam. Hepsi normalde 1 patch ile düzeltilecek şeyler ama kimsenin umurunda değil.

Her güncellemede -10 FPS oluyor. Serüvene 160-180 FPS ile başladım. Şu anda 100 civarlarına kadar geriledim.

Ben işlemciyi yeniledim yanmıştı. Arkadaşım çok istedi indirdim çünkü internet sorunu falan da çözüldü anakartı değişince. Yahu hocam 120-180 civari oynuyorum. Bazen 50'ye kadar iniyor. Bu kadar saçma bir optimizasyon olmaz.

Oyun çok kötü durumda. Oyun mekaniklerinden ziyade Suptick hala tam olarak düzelmiş durumda değil. Hileler artık FACEIT'de bile kol geziyor. Geçen biri Spinbot ile FACEIT'de 22 saatte 27 galibiyet alıp 10 level falan oldu ban yemeden önce. Premiere desen sıradaki en yüksek 10 kişi rage hile kullanıcısı. Optimizasyon hala düzelmemiş durumda bazı haritada 300FPS alıyorken başka bir haritada 200 üstünü zor veriyor oyun falan filan. Daha oyunun ilerleyeceği çok şey var. Oyun mekanikleri CS:GO gibi olmaz artık başka motora geçildi çünkü ama hala CS2 aşırı sorunlu bir durumda.

Bizim suçumuz ise sadece CS sevmek. Dediğiniz harita konuusnda haklısınız. Ben mesela Dust 2 de 130 falan alırken Mirage de 160'a çıkıyor. Onlar bile sorunlu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…