Hilelere çözüm bulunması şu anki durumda imkansız. Çünkü VAC user-mode'da çalışıyor. Dolayısıyla basit bir kernel driver ile kullanılan hileyi bile yakalaması kelimenin tam anlamıyla imkansız. Ayrıca bana sorarsanız bilerek böyle yapıyorlar. Çünkü onlar da bu işten iyi para kazanıyor. Basit hileler satın alan elemanlar 2-3 ay ban yemiyor. Ban yiyen adam da gidiyor başka hesap alıyor. Böyle kısır döngü devam ediyor. Hile sorunu olmasa diğerleri hallolur. Ama dediğim gibi Valve'ın umrunda değil hatta işine bile geliyor.
Hocam sizce düzelir mi? Benim şahsi fikrim CS2'yi CS:GO'dan ayrı olarak oyun çıkarmalılardı. Bana CS2 mekanikleri ağır geliyor sanki kaplumbağa gibi oynuyoruz. CS:GO silah sallaması yürürken o spray bana çok iyi geliyordu özellikle o mermiler tam böyle çıkmıyorduya. Ama CS2 battielfield gibi mermi yapmış. Sıkıyorum sanki 1 saatte gidiyor mermi. Sizce nasıl olmalı?
Hocam yeni oyun olarak çıkamazdı. Skin marketi var. İnsanlar binlerce dolar yatırım yapıyor. O marketi çöpe atıp yeni oyun çıkarıyoruz diyemezlerdi. Go'yu bende özlüyorum. Onun mekaniğine yakın olsa keşke.