Merhaba değerli sosyal üyeleri. Görmüş olduğunuz bu görselde Counter-Strike 2'yi başlatmaya kalktığımda hata alıyorum. Oyun dosyalarını doğrulamama rağmen durum bundan ibaret. Var mıdır bir çözümü? Teşekkür ederim.
Belirtilen dosyayı silin ve dosyaları yeniden doğrulayın. Ramleriniz bozulmuş olabilir, ramlerde sıkıntı olduğu zaman oyunun .vpk veya .pak dosyaları yüklenemiyor ve oyun crash veriyor. Ben ramleri değiştirince sorun çözülmüştü.
Belirtilen dosyayı silin ve dosyaları yeniden doğrulayın. Ramleriniz bozulmuş olabilir, ramlerde sıkıntı olduğu zaman oyunun .vpk veya .pak dosyaları yüklenemiyor ve oyun crash veriyor. Ben ramleri değiştirince sorun çözülmüştü.
Belirtilen dosyayı silin ve dosyaları yeniden doğrulayın. Ramleriniz bozulmuş olabilir, RAM'lerde sıkıntı olduğu zaman oyunun. Vpk veya .pak dosyaları yüklenemiyor ve oyun crash veriyor. Ben RAM'leri değiştirince sorun çözülmüştü.
Bir format gerekebilir evet. Şimdi dosyayı sildim tekrar doğrulama yapıyorum eğer sorunum çözülmezse RAM'leri aldığım yere gidip değişim talep edeceğim. Aynı kalitede farklı RAM taktıracağım teşekkür ederim.
Bir format gerekebilir evet. Şimdi dosyayı sildim tekrar doğrulama yapıyorum eğer sorunum çözülmezse RAM'leri aldığım yere gidip değişim talep edeceğim. Aynı kalitede farklı RAM taktıracağım teşekkür ederim.