A Ageanx Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 E-spor lisansı aldım. Fakat nasıl takım bularım bilmiyorum.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 26 Ekim 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarar.
A Ageanx Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #3 534747 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Kurma değil de nasıl takım bulunur ve takım kurmak bayağı bir maliyet istiyor.
534747 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Kurma değil de nasıl takım bulunur ve takım kurmak bayağı bir maliyet istiyor.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 26 Ekim 2023 #4 Ageanx dedi: Kurma değil de nasıl takım bulunur ve takım kurmak bayağı bir maliyet istiyor. Genişletmek için tıkla... Takımı sen bulmazsın, takım seni bulur.
Ageanx dedi: Kurma değil de nasıl takım bulunur ve takım kurmak bayağı bir maliyet istiyor. Genişletmek için tıkla... Takımı sen bulmazsın, takım seni bulur.
A Ageanx Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #5 534747 dedi: Takımı sen bulmazsın, takım seni bulur. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim bir takıma başvuru falan yapılması gerekiyor bir tane gambite oynayan arkadaşım var başvuru yapmış önceden.
534747 dedi: Takımı sen bulmazsın, takım seni bulur. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim bir takıma başvuru falan yapılması gerekiyor bir tane gambite oynayan arkadaşım var başvuru yapmış önceden.