YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2025 #1 Selam biliyorsunuz yarın Aurora'nın maçı var, o maçı izlemek istiyorum fakat nereden izleyebileceğimi bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
Selam biliyorsunuz yarın Aurora'nın maçı var, o maçı izlemek istiyorum fakat nereden izleyebileceğimi bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz?
alltindag Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #2 YLN dedi: Selam biliyorsunuz yarın Aurora'nın maçı var, o maçı izlemek istiyorum fakat nereden izleyebileceğimi bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kick üzerinden imorr, Twitch üzerinden rootthegamer. imorr daha rahat ve küfürlü yayın yapıyor. rootthegamer ise daha profesyonel aile yayını yapıyor, tercih sana kalmış.
YLN dedi: Selam biliyorsunuz yarın Aurora'nın maçı var, o maçı izlemek istiyorum fakat nereden izleyebileceğimi bilmiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kick üzerinden imorr, Twitch üzerinden rootthegamer. imorr daha rahat ve küfürlü yayın yapıyor. rootthegamer ise daha profesyonel aile yayını yapıyor, tercih sana kalmış.
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 684 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 https://bo3.gg/teams/aurora-gaming/matches Bu site üzerinden canlı oynanırken izleyebilirsiniz.