CS2 e-sporcular attığını vuruyor mu?

EkranKartı34

Femtopat
Oyunda yeniyim alışmaya çalışıyorum. Profesyonellerin maçlarına bakayım dedim hep kısa videolar var yani hep vurduklarını gösteriyorlar. Mesela xantares ile ilgili bir sürü kısa video var, adam sürekli herkesi alıyor yani hiç kaybettiklerini bulamadım. Bu da ben de merak oluşturdu yani bu adamlar hiç ıskalamıyor mu? Mesela ben elimde M4A4 varken 1 şarjör harcayıp adamı vuramadığım oluyor, bu e-sporcularda böyle 1 şarjör harcayıp adam vuramama gibi durumlar olmuyor mu? Sonuçta e-sporcu olmuş adam yani vuran kişi attığını vuruyor mu hep?

Hocam genelde ilk sıkan ya da elindeki avantajları iyi kullanan alıyor.

Hayır tabii ki her vurduğunu nasıl vursun. Ama normal oyunculara nazaran daha iyiler ve YouTube en iyi oynayışlarını falan atarlar zaten yoksa onlarda insan kaçırır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaman ayarlı direk izleyin.

Oyunda yeniyim alışmaya çalışıyorum. Profesyonellerin maçlarına bakayım dedim hep kısa videolar var yani hep vurduklarını gösteriyorlar. Mesela xantares ile ilgili bir sürü kısa video var, adam sürekli herkesi alıyor yani hiç kaybettiklerini bulamadım. Bu da ben de merak oluşturdu yani bu adamlar hiç ıskalamıyor mu? Mesela ben elimde M4A4 varken 1 şarjör harcayıp adamı vuramadığım oluyor, bu e-sporcularda böyle 1 şarjör harcayıp adam vuramama gibi durumlar olmuyor mu? Sonuçta e-sporcu olmuş adam yani vuran kişi attığını vuruyor mu hep?
Kişiden kişiye değişir, ama genellikle evet vuruyorlar.
Bu adamlar bunu meslek olarak yapıyorlar, günlerini antrenmanlarla geçiriyorlar. Normal oyuncular gibi eğlenmek ön planda değil, doğal olarak her attığını tutturmaya uğraşıyor bu insanlar.

Çoğu makine gibi hepsini vuramasa da bazıları pek ıskalamadan vurabiliyor ki şunu aklından çıkarma onlar neredeyse yıllarını bu oyunda geçirmiş kişiler hayatları bunun üzerine kurulu ve hep antrenmandalar. O yuzden asla kendini onlarla karşılaştırma saçma olur yani.

Ama tabii ki onlarda insan onlarında kolsuzlukları tuttuğu oluyor bir sürü böyle video bulabilirsin Shorts'lara falan atıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı