L LLYNEXX Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 116 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #1 YouTube'da bir edit gördüm ve bayağı güzel. Benzerlerini yapmak istiyorum ama uygulamaya ihtiyacım var. Sizce bu edit tarzını hangi programda yapabilirim? Örnek video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YouTube'da bir edit gördüm ve bayağı güzel. Benzerlerini yapmak istiyorum ama uygulamaya ihtiyacım var. Sizce bu edit tarzını hangi programda yapabilirim? Örnek video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HAN97 Decapat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #2 bu baya basit bi edit. capcut ile yapabilirsin. daha profesyonel olmak istersen after effects tavsiye ederim
bu baya basit bi edit. capcut ile yapabilirsin. daha profesyonel olmak istersen after effects tavsiye ederim
L LLYNEXX Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 116 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #3 HAN97 dedi: Bu bayağı basit bir edit. CapCut ile yapabilirsin. Daha profesyonel olmak istersen After Effects tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Daha iyi editler için hem kolay olan hem de detaylı olan bir tane önerir misin?
HAN97 dedi: Bu bayağı basit bir edit. CapCut ile yapabilirsin. Daha profesyonel olmak istersen After Effects tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Daha iyi editler için hem kolay olan hem de detaylı olan bir tane önerir misin?