Furkkkk Kilopat Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 90 2 Eylül 2023 #1 Merhaba, ekranda sol ortada görseldeki kare gibi bir şey geldi. Her tıkladığımda ve oyun içinde ateş ettiğimde beyaz oluyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
Merhaba, ekranda sol ortada görseldeki kare gibi bir şey geldi. Her tıkladığımda ve oyun içinde ateş ettiğimde beyaz oluyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.164 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Bug olma ihtimali çok yüksek. Bugün açılacak konulara bakılacak olursak Valve'ın iyi çalışması lazım. Artı 0 Eksi
Bug olma ihtimali çok yüksek. Bugün açılacak konulara bakılacak olursak Valve'ın iyi çalışması lazım.
KS KS Furkkkk Kilopat Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 90 3 Eylül 2023 #3 Bug değil. GeForce üzerinden ayar kapatınca gitti. Artı 0 Eksi
berk0905 Femtopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #4 Furkkkk dedi: Bug değil. GeForce üzerinden ayar kapatınca gitti. Genişletmek için tıkla... dostum hangi ayari kapattin gosterir misin Artı 0 Eksi
Furkkkk dedi: Bug değil. GeForce üzerinden ayar kapatınca gitti. Genişletmek için tıkla... dostum hangi ayari kapattin gosterir misin
KS KS Furkkkk Kilopat Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 90 22 Eylül 2023 #5 berk0905 dedi: Dostum hangi ayari kapattin gosterir misin? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde iken alt+Z yap. Gelen menüde en altta performance monitoring kısmını seç. Orada always show reflex flash indicator kısmını kapat. Artı 0 Eksi
berk0905 dedi: Dostum hangi ayari kapattin gosterir misin? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde iken alt+Z yap. Gelen menüde en altta performance monitoring kısmını seç. Orada always show reflex flash indicator kısmını kapat.