CS2 en iyi aim nasıl çalışılır?

Daha fazla  
Merhaba. CS2 oynuyorum ve bir haftadır çalıştığım aim rutinim var. Gözle görülür bir etkisi oldu. DM'lerde ve rekabetçi maçlarda güzel flickler atmaya başladım. Bazen çok fazla bazen az da olsa flick atıyordum. One tapletimin iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak flicklerimde ve One taplarimde daha iyisini istiyorum. Bol bol zamanım var. Nasıl bir rutin oluşturabilirim kendime önerilerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.

Merak edenler için şu an çalıştığım rutinim.
5 dk aim takip.

(Aimbotz)
500 bot onetap.
500 bot flick.
500 bot ikili flick.

(fast/aim reflex)
400 bot.

3 DM maçı (günde canım sıkıldıkça DM giriyorum bu rutin içinde ki DM maç sayım)

Sizce nasıl bir değişiklik yapabilirim çok daha iyisi için?

Merhaba. CS2 oynuyorum ve bir haftadır çalıştığım aim rutinim var. Gözle görülür bir etkisi oldu. DM'lerde ve rekabetçi maçlarda güzel flickler atmaya başladım. Bazen çok fazla bazen az da olsa flick atıyordum. One tapletimin iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak flicklerimde ve One taplarimde daha iyisini istiyorum. Bol bol zamanım var. Nasıl bir rutin oluşturabilirim kendime önerilerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.

Merak edenler için şu an çalıştığım rutinim.
5 dk aim takip.

(Aimbotz)
500 bot onetap.
500 bot flick.
500 bot ikili flick.

(fast/aim reflex)
400 bot.

3 DM maçı (günde canım sıkıldıkça DM giriyorum bu rutin içinde ki DM maç sayım)

Sizce nasıl bir değişiklik yapabilirim çok daha iyisi için?
Gayet yeterli ek olarak surf yapmanı tavsiye ederim.
DPI ve sensitivity değerleriniz kaç?
DPI ve hassasiyet kişinin nasıl alıştığıyla alakalıdır bu durumda bir önemi yoktur.

DPI ve hassasiyet kişinin nasıl alıştığıyla alakalıdır bu durumda bir önemi yoktur.
Çoğunlukla öyle fakat kişisel görüşüm, DPI ve sensitivity değerlerinin yüksek olmaması yönünde. Her durumda artısı var.

DPI ve sensitivity değerleriniz kaç?

400 DPI 2.5 sens.

surf yapıyordum ama yapamayınca vazgeçmiştim :D o zaman bundan sonra surf yapacağım. teşekkürler öneri için. ama ben biraz daha fazla çalışmak istiyorum :D farklı bi ekleme daha yapabilir miyim yoksa gerisi abartı mı olur.

Son düzenleme:
400 DPI 2.5 sens.

surf yapıyordum ama yapamayınca vazgeçmiştim :D o zaman bundan sonra surf yapacağım. teşekkürler öneri için. ama ben biraz daha fazla çalışmak istiyorum :D farklı bi ekleme daha yapabilir miyim yoksa gerisi abartı mı olur.
Amacınız profosyonel olmak değilse 1-2 DM ve keyfine surf yeterli olur maç öncesi. Abartmanın manası yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı