Aerynix Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Envanterimde bir bug oldu, yeni skinler aldım fakat açınca sarı sayı kaybolmuyor ve aldığım skinin ön izlemesi gözükmüyor. Bunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi? (Fotoğrafta üste bakarsanız görebilirsiniz.) Dosya Ekleri 730_35.jpg 462,3 KB · Görüntüleme: 53
Envanterimde bir bug oldu, yeni skinler aldım fakat açınca sarı sayı kaybolmuyor ve aldığım skinin ön izlemesi gözükmüyor. Bunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi? (Fotoğrafta üste bakarsanız görebilirsiniz.)
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.873 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Bu oyuna çık gir yaptığınızda düzeliyor olması lazım. Veya olmazsa hangi skinleri aldıysanız onları incele yapıp değişip değişmediğine bakın.
Bu oyuna çık gir yaptığınızda düzeliyor olması lazım. Veya olmazsa hangi skinleri aldıysanız onları incele yapıp değişip değişmediğine bakın.
Aerynix Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 DaisakuKuze dedi: Bu oyuna çık gir yaptığınızda düzeliyor olması lazım. Veya olmazsa hangi skinleri aldıysanız onları incele yapıp değişip değişmediğine bakın. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim ama bir sonuç alamadım.
DaisakuKuze dedi: Bu oyuna çık gir yaptığınızda düzeliyor olması lazım. Veya olmazsa hangi skinleri aldıysanız onları incele yapıp değişip değişmediğine bakın. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim ama bir sonuç alamadım.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.793 Çözümler 26 Yer Muğla 31 Mayıs 2025 #4 Oyun doğrulama yapın o bug öyle geçiyor.
Aerynix Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #5 Rustin Cohle dedi: Oyun doğrulama yapın o bug öyle geçiyor. Genişletmek için tıkla... İlk onu denedim sorun çözülmedi.
Rustin Cohle dedi: Oyun doğrulama yapın o bug öyle geçiyor. Genişletmek için tıkla... İlk onu denedim sorun çözülmedi.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.793 Çözümler 26 Yer Muğla 31 Mayıs 2025 #6 Aerynix dedi: İlk onu denedim sorun çözülmedi. Genişletmek için tıkla... O zaman Steam ile alakalı bazen bende de oluyordu depo satın aldım depoya atıyordum buga giren itemleri Steam'den çık gir yaptığımda düzeliyordu.
Aerynix dedi: İlk onu denedim sorun çözülmedi. Genişletmek için tıkla... O zaman Steam ile alakalı bazen bende de oluyordu depo satın aldım depoya atıyordum buga giren itemleri Steam'den çık gir yaptığımda düzeliyordu.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #7 Satın aldığın itemleri yakın arkadaşına tradeye koy veya yüksek fiyata pazara koy sonra geri çek. Yüksek fiyata koy dememin sebebi satılmasın diye. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
Satın aldığın itemleri yakın arkadaşına tradeye koy veya yüksek fiyata pazara koy sonra geri çek. Yüksek fiyata koy dememin sebebi satılmasın diye.