Steam CS2 envanterdeki skini 3. parti sitede satmak yasak mı?

Makaleler
1
Merhaba. Geçen hafta düşen ve bugün takas banı biten skini bng üzerinden satışa koydum. Steam'den biri almak istediğini ama daha önce bng üzerinden satın aldığında sorun yaşadığını gibi durumlar ileterek bir şeyler yapmamı istedi. Ben de uğraşamayıp almak istiyorsan siteden al gönderirim dedim. Sonrasında hesabımı 3. parti sitelerde skin pazarlaması yaptığım için şikayet ettiğini söyledi. Bununla alakalı bir yasak durumu var mı?

Yüksek ihtimalle seni dolandırmaya çalışacaktı. İstediğini alamayınca şikayet etmiştir. Bi sorun olacağını sanmıyorum

Yüksek ihtimalle seni dolandırmaya çalışacaktı. İstediğini alamayınca şikayet etmiştir. Bi sorun olacağını sanmıyorum
Ben de öyle düşünüyorum. Listendeki herhangi bir arkadaşına skini gönder, bana ekran görüntüsü at falan deyince uğraşmak istemedim zaten. Sonrasında şikayet ettim, umarım ban yersin gibi şeyler söyledi

Primatlar bunlardan daha akıllı

13-14 yaşlarındaki klasik Steam velet topluluğu hocam. Kendince denemiş bir şeyler. Küfür etmemiş hayret.

Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…