CS2 envanteri için skin önerisi

cemali74

Hectopat
Valorant'tan CS2'ye geçtim ve bana mükemmel geldi. Ama kafamı karıştıran bir konu var: Öncelikle seçkin hesap mı almalıyım yoksa skin mi? Eğer skin alacaksam kendimce şöyle bir envanter dizdim sizden de ekleme yapmanızı veya kötü olanları değiştirmeniz rica ediyorum. Şu şekilde listem; ek detay skinlerin toplam fiyatı 15-20 dolar arası olnalı ilk CS envanterin olduğundan fazla para harcamamalıyım.

Glock 18 moonrise.
USP s tickwt to hell.
Light rail D. Eagle.
Sakkaku Mac 10 veya saiba oni.
Nighterror M4A1s.
Zx spectron famas.
Duality AWP.
Slate veya anubis AK-47
AUG 3 kenarlı veya aristokrat.
Nova elma şekeri (pompalı kenarda bulunsun diye)
Tec 9 buz şapka.
Sg 553 Dragon tech.
M4A4 turbine.
Wave breaker p90.
P250 cybershell.
Five seven violent daimyo veya Skye blue.
Bioleak MP9.
Connexion galil ar veya o Ranger.
SSG skin bulamadım :/

SSG için hayalet akıncı olabilir, hezeyan da güzel. Bence seçimlerin güzel çoğunu bende kullanıyorum. Sakkaku, anubisin lejyonu, violent daimyo seçerdim ben. Galil için çatışma, metalik sıkacak, roket patlaması'nı tercih edebilirsin bence.

Eğer uzun vadede cs2 oynarım diyorsan kesinlikle seçkin alman lazım. Hem hilecilere karşı daha korunaklı oluyor hem de her hafta xp kotanı doldurunca dropdan kasa geliyor ve pazardan gerçek paraya satabiliyorsun. Yani seçkin alsan ve her hafta 2-3 el ranked girsen 3-4 ay süre sonra seçkin almak için verdiğin fiyatı karşılarsın. Envanter konusunda ise hangisi gözüne güzel geliyorsa onu al fark etmez.

Valorant'tan CS2'ye geçtim ve bana mükemmel geldi. Ama kafamı karıştıran bir konu var: Öncelikle seçkin hesap mı almalıyım yoksa skin mi? Eğer skin alacaksam kendimce şöyle bir envanter dizdim sizden de ekleme yapmanızı veya kötü olanları değiştirmeniz rica ediyorum. Şu şekilde listem; ek detay skinlerin toplam fiyatı 15-20 dolar arası olnalı ilk CS envanterin olduğundan fazla para harcamamalıyım.

Glock 18 moonrise.
USP s tickwt to hell.
Light rail D. Eagle.
Nighterror M4A1s.
Zx spectron famas.
Duality AWP.
Slate veya anubis AK-47
Tec 9 buz şapka.
Sg 553 Dragon tech.
M4A4 turbine.
Wave breaker p90.
P250 cybershell.
Bioleak MP9.
Seçkin satın alın sonra skin dizmeye başlarsınız.

İlk seçkin al, haftalık drop sistemi var, ondan sonra envanter diz Desert Eagle için tetik disiplini öneririm,ak47 için bütçen en fazla 5 dolar falansa az aşınmış AK-47 seçkin yapım ya da simsiyah al, bütçen varsa anubisin lejyonu al, M4A1 benim de ilk skinim karabasandı sonra kabusa geçtim sen oynadıkça zamanla yükseltmek isteyeceksin awpye paran azsa kılcal damar al birkaç dolar bütçem var diyorsan atheris FT ya da ikililik öneririm yılanları falan var çok asaletli duruyor ilerleyen zamanlarda da ajan alırsın.

Glock 18 moonrise.
USP s tickwt to hell.
Light rail D. Eagle.
Nighterror M4A1s.
Zx spectron famas.
Duality AWP.
Slate veya anubis AK-47
Tec 9 buz şapka.
Sg 553 Dragon tech.
M4A4 turbine.
Wave breaker p90.
P250 cybershell.
Bioleak MP9.

SSG için dezastre öneririm FT'si 0.50 cent olması lazım.

İlk seçkin al, haftalık drop sistemi var, ondan sonra envanter diz Desert Eagle için tetik disiplini öneririm, AK-47 için bütçen en fazla 5 dolar falansa az aşınmış AK-47 seçkin yapım ya da simsiyah al, bütçen varsa anubisin lejyonu al, M4A1 benim de ilk skinim karabasandı sonra kabusa geçtim sen oynadıkça zamanla yükseltmek isteyeceksin awpye paran azsa kılcal damar al birkaç dolar bütçem var diyorsan atheris FT ya da ikililik öneririm yılanları falan var çok asaletli duruyor ilerleyen zamanlarda da ajan alırsın.

SSG için dezastre öneririm FT'si 0.50 cent olması lazım.

Dezastre'nin MW'ını 4-5 liraya aldım hocam yanlış hatırlamıyorsam geçen. Ama fiyatına göre oda gayet güzel skin onu da tercih edebilir. AK-47'nin seçkin yapımı bence kötü ancak simsiyah güzel bir de sticker craftı yaptı mı mükemmel olur zaten aldığı muhtemelen sticker craftlı gelir herkes craft yapıyor bu skine.

Dezastre'nin MW'ını 4-5 liraya aldım hocam yanlış hatırlamıyorsam geçen. Ama fiyatına göre oda gayet güzel skin onu da tercih edebilir. AK-47'nin seçkin yapımı bence kötü ancak simsiyah güzel bir de sticker craftı yaptı mı mükemmel olur zaten aldığı muhtemelen sticker craftlı gelir herkes craft yapıyor bu skine.

Bende anubusin lejyonu aldım minimal wear, F/P skin, sizde neler var hocam?

Hepinize teşekkür ederim. Son birkaç sorum var m249 çift baretta gibi tercih etmediğim silahlara skin almayı düşünmüyorum sizce uygun mu? Ssg olarak hayalet akıncı hezeyan arasında çok kaldım. Galil ar için metalik sıkacak ile roket patlaması arasında kaldım ak olarak anubis düşünüyorum. Eksik kalan silahları da haftalık dropları biriktirip satarak almayı düşünüyorum. İlk işim de seçkin almak olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı