CS2 envanteri nasıl olmuş?

Makaleler
12
M4A4 - Tenha boşluk
USP-S - Kabuk
AK-47 - Geceyarısı boyası
AWP - Atheris
Glock-18 - Su elementali
Mac-10 - Neon sürücü
MP9 - Yıldız Işığı Muhafızı
Galil AR - Renk Sapmaları
Mag-7 - Canavar Çağrısı
SSG 08 - Hezeyan
Tec-9 - Kandırılmış
Çift Baretta - Etobur Bitki
Desert Eagle - Sinirli

Stattrak Music Kit - Daniel Sadowski, The 8-Bit

Kendime bu şekilde bir envanter yaptım kullandığım silahlarla. Sizce nasıl?

M4A4 - tenha boşluk.
USP-S - kabuk.
AK-47 - geceyarısı boyası.
AWP - atheris.
GLOCK-18 - su elementali.
MAC-10 - neon sürücü.
MP9 - yıldız ışığı muhafızı.
Galil ar - renk sapmaları.
MAG-7 - canavar çağrısı.
SSG 08 - hezeyan.
Tec-9 - kandırılmış.
Çift baretta - etobur bitki.
Desert Eagle - sinirli.

Stattrak Music kit - Daniel sadowski, the 8-bit

Kendime bu şekilde bir envanter yaptım kullandığım silahlarla. Sizce nasıl?

Toplam kaç dolar.

Ortalama bir envanter olmuş bazı silahlar birbiri ile uyuşurken mesela M4A4 SSG ump gibi bazıları da alakasız olmuş.

UMP zaten drop olarak düştü onu ben kullanmıyorum. SSG’ye de pek para vermek istemedim ama ileride neon bir şey alacağım.

Ortalama bir envanter olmuş bazı silahlar birbiri ile uyuşurken mesela M4A4 SSG ump gibi bazıları da alakasız olmuş.
Hocam bu arada ben bu skinleri aldım envanterimde yani ama gözüküyor mu? Bir arkadaşa attım gözükmediğini söyledi.

Ump zaten drop olarak düştü onu ben kullanmıyorum. SSG'ye de pek para vermek istemedim ama ileride neon bir şey alacağım.

Kesinlikle ak veya AWP bir skin almalısın AWP olarak atheris önerebilirim ak olarak Ice Coaled veya sailing rage önerebilirim.

Ump zaten drop olarak düştü onu ben kullanmıyorum. SSG'ye de pek para vermek istemedim ama ileride neon bir şey alacağım.

Hocam bu arada ben bu skinleri aldım envanterimde yani ama gözüküyor mu? Bir arkadaşa attım gözükmediğini söyledi.

Ben direk skin ggden baktım envanterinize şu an baktığımda evet gözükmüyor.

Kesinlikle ak veya AWP bir skin almalısın AWP olarak atheris önerebilirim ak olarak Ice Coaled veya sailing rage önerebilirim.
Hocam AK var zaten AK-47 - Geceyarısı boyası almıştım AWP olarak da zaten Atheris kullanıyorum konuda yazıyordu.
M4A4 ise Tenha boşluk siz o linke tıklamayın en iyisi sanırım gözükmüyor benim skinler.

Ben direk skin ggden baktım envanterinize şu an baktığımda evet gözükmüyor.
IMG_4394.jpeg

Hocam ak var zaten AK-47 - geceyarısı boyası almıştım AWP olarak da zaten atheris kullanıyorum konuda yazıyordu.
M4A4 ise tenha boşluk siz o linke tıklamayın en iyisi sanırım gözükmüyor benim skinler.

Hocam ak var zaten AK-47 - geceyarısı boyası almıştım AWP olarak da zaten atheris kullanıyorum konuda yazıyordu.
M4A4 ise tenha boşluk siz o linke tıklamayın en iyisi sanırım gözükmüyor benim skinler.

Eki Görüntüle 2504146

Hocam envanteriniz gayet şık ve uyumlu Allah daha iyilerini nasip etsin çok güzel kullanmışsınız parayı floadlar nasıl.

Hocam envanteriniz gayet şık ve uyumlu Allah daha iyilerini nasip etsin çok güzel kullanmışsınız parayı floadlar nasıl.

Floatlar hep düşük tercih ettim hocam Field tested olanlar (Tec-9 ve Galil AR hariç hepsi Gield Tested) maksimum 0.32 civarında Tec-9 ve Galil AR ise well-worn.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı