CS2'de arkadaşıma takas teklifi attım ancak takas teklifinin gelmediğini söyledi. Tekrar takas teklifi atacağım zaman envanterimde ki birçok öğenin olmadığını fark ettim. Takas geçmişine baktığımda isimsiz birisi çoğu öğemi aldığını gördüm. Bu bir dolandırılma falan mı?
CS2'de arkadaşıma takas teklifi attım ancak takas teklifinin gelmediğini söyledi. Tekrar takas teklifi atacağım zaman envanterimde ki birçok öğenin olmadığını fark ettim. Takas geçmişine baktığımda isimsiz birisi çoğu öğemi aldığını gördüm. Bu bir dolandırılma falan mı?
Bu aralar Steam'e bir şeyler oluyor hocam bir sürü güvenlik önlemi bulunan Steam hesabıma biri Rusya'dan giriş yapmış, bir şekilde Steam mobil doğrulayıcıyı bile kullanmış, zor aldım hesabı.
Yakın zamanda yapmadığım halde dolandırıcılıktan raporlanmıştım acaba Steam falan mı aldı öğelerimi. Steam almış olsa neden takas geçmişinde gözüksün ?
Ama arkadaş listemde o arkadaşımın isminde başka birisi yoktu. Ben bütün eşyaları takasa koydum ancak sadece csgo silah kasası gibi değerli eşyalarımı almış
Ama arkadaş listemde o arkadaşımın isminde başka birisi yoktu. Ben bütün eşyaları takasa koydum ancak sadece CS:GO silah kasası gibi değerli eşyalarımı almış.