CS2 envanteri takasta yok oldu

mrtardoss

Centipat
Daha fazla  
CS2'de arkadaşıma takas teklifi attım ancak takas teklifinin gelmediğini söyledi. Tekrar takas teklifi atacağım zaman envanterimde ki birçok öğenin olmadığını fark ettim. Takas geçmişine baktığımda isimsiz birisi çoğu öğemi aldığını gördüm. Bu bir dolandırılma falan mı?

Geçmiş olsun.

Bu aralar Steam'e bir şeyler oluyor hocam bir sürü güvenlik önlemi bulunan Steam hesabıma biri Rusya'dan giriş yapmış, bir şekilde Steam mobil doğrulayıcıyı bile kullanmış, zor aldım hesabı.

Yakın zamanda yapmadığım halde dolandırıcılıktan raporlanmıştım acaba Steam falan mı aldı öğelerimi. Steam almış olsa neden takas geçmişinde gözüksün ?

Yakın zamanda yapmadığım halde dolandırıcılıktan raporlanmıştım acaba Steam falan mı aldı öğelerimi. Steam almış olsa neden takas geçmişinde gözüksün?

Steam silebilirse direkt siler kasada duranlar hariç arkadaşınızın isminde birine takas atmışsınız o adamda hüpletmiş.

Steam silebilirse direkt siler kasada duranlar hariç arkadaşınızın isminde birine takas atmışsınız o adamda hüpletmiş.
Ama arkadaş listemde o arkadaşımın isminde başka birisi yoktu. Ben bütün eşyaları takasa koydum ancak sadece csgo silah kasası gibi değerli eşyalarımı almış

Ama arkadaş listemde o arkadaşımın isminde başka birisi yoktu. Ben bütün eşyaları takasa koydum ancak sadece CS:GO silah kasası gibi değerli eşyalarımı almış.

Sitelere girdiyseniz envanter linkinizi alıp atabilir geçmiş olsun almanızın herhangi bir yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…